"Ευπρέπεια...Ένα ιδιαίτερο βραβείο για εμένα...Απονέμεται σε ανθρώπους που με το έργο και την προσφορά τους διαχειρίζονται την Ευπρέπεια ως Αξία και Γνώμονα Ζωής"

 


Ευπρέπεια...
Και που ανήκει...
Ένα ιδιαίτερο βραβείο για εμένα, μέσα από την ομόφωνη απόφαση του Συνδέσμου Ανταποκριτών Διεθνών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ελλάδος ( IPU - International Press Union of Greece).
Απονέμεται σε ανθρώπους που με το έργο και την προσφορά τους διαχειρίζονται την Ευπρέπεια ως Αξία και Γνώμονα Ζωής, στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
Είναι πράγματι μια πολύ μεγάλη τιμή μου, και η αλήθεια είναι ότι με αιφνιδίασε ενώ ήταν κάτι που δεν περίμενα, στη χώρα και στον τόπο μου.
Όμως σκεπτόμενος λίγο πιο ψύχραιμα μετά το συγκινησιακό κομμάτι της απόφασης του ΔΣ του IPU, και κάνοντας μια αναδρομή στην πορεία μου των 30 και πλέον χρόνων, αντιλήφθηκα ακριβώς το που ανήκει αυτό το "Βραβείο Ευπρέπειας".
Ανήκει σε όλους τους "δικούς" μου ανθρώπους, που ήταν και είναι κοντά μου, από τα πρώτα βήματα της διαδρομής μου, που με πίστεψαν και κυρίως πίστεψαν ότι αυτό που ονειρεύτηκα πριν από τόσα χρόνια μπορεί να γίνει πραγματικότητα, να γίνει απτό με χαρακτηριστικά αποτελέσματα και να κάνει το γύρο του κόσμου, ξεκινώντας από μια τόση δα μικρή χούφτα χώμα.
Ανήκει σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που στην πορεία ήρθαν κοντά μου, και με το έργο ή μια καλή κουβέντα τους και μόνο, με βοήθησαν να ξεπεράσω πολλές δύσκολες αλλά και σκληρές συνθήκες.
Ανήκει σε όλες και όλους εσάς που "συνάντησα" στην πορεία μου, γνωστούς και αγνώστους, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε μια πορεία που είχε και έχει Αξίες, που προάγει την Ελλάδα και τη Σπάρτη, που έχει προβάλλει την Ελληνική βιολογική ελαιοκομία όπου Γης, φτάνοντας σε ένα παγκόσμιο ρεκόρ βραβεύσεων και σταθερά έχει γνώμονα αλλά και επίκεντρο της, την προσφορά στον άνθρωπο...με ΕΥΠΡΈΠΕΙΑ.
Τελικά διαπιστώνω μέσα σε αυτή την εποχή που ζούμε, ότι υπάρχουν και οι μικρές εξαιρέσεις της, οι άνθρωποι με Ευπρέπεια.
Ανήκει σε αυτούς τους ανθρώπους, το "Βραβείο Ευπρέπεια", και θα ήθελα να τους εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ, δημόσια !!

Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επιμνημόσυνη δέηση στη Λάγια για τον πεσόντα Μανιάτη Ήρωα Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο

"Διοίκηση ,παίκτες και ο κόσμος του ΑΟ ΣΠΑΡΤΗ , πάγωσαν..."

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ