Γ.ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ: "Τσιφουτιά, ένδεια, ντροπή, κακομοιριά και ότι άλλο προσθέστε σε αυτή την άνευ προηγούμενου προσβολή που έγινε χθες για την πόλη μας !!!"

     


ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΑΘΛΗΤΩΝ

Τι θα μπορούσε κανείς να υποθέσει για την απρέπεια της Δημοτικής Αρχής της Σπάρτης με την ενέργεια της να «κόψει» το γεύμα των Αθλητών που συμμετείχαν στο φετινό Σπάρταθλον για λόγους οικονομίας !!! Τελικά τι άλλο θα πρέπει να συμβεί σε αυτό τον τόπο των θαυμάτων !!! Όλα τα προηγούμενα 39 χρόνια ο Δήμος Σπάρτης προσέφερε το γεύμα της Κυριακής στους Σπαρταθλητές και κατόπιν αυτοί αναχωρούσαν για την Αθήνα αργά το απόγευμα.

Φέτος τα πράγματα άλλαξαν ! Στο επετειακό 40 ο Σπάρταθλον οι αθλητές έφυγαν νωρίς νωρίς με τα λεωφορεία τους από την πόλη μας γιατί ο Δήμαρχος αρνήθηκε να τους προσφέρει το καθιερωμένο γεύμα !!!

Μια άρνηση που αποτελεί ντροπή και μόνον ντροπή για την πόλη της Σπάρτης που ανέκαθεν φημιζόταν για την φιλοξενία της !

Όταν σε τιμούν αθλητές με την συμμετοχή τους και την παρουσία τους από τα πέρατα της γης , σε έναν διεθνή αγώνα από την Ιαπωνία μέχρι την Αργεντινή και για αυτούς αδυνατείς ως Δήμος να κάνεις το αυτονόητο να προσφέρεις δηλαδή ένα γεύμα που κοστίζει 6000 ευρώ τότε συγνώμη είσαι το λιγότερο αστείος να επικαλείσαι λόγους οικονομικής δυσπραγίας και να λες στον Διεθνή Σύνδεσμο «ταίστε τους εσείς » !!!

Ο Δήμαρχος να αναλάβει της ευθύνες του εάν μπορεί να κατανοήσει φυσικά την απρέπεια που έγινε χθές ! Καλά τα νταβαντούρια, τα βεγγαλικά , οι στακαστρούκες και οι βαρύγδουπες δηλώσεις, αλλά η πόλη της Σπάρτης δεν μπορεί να δυσφημίζεται από τέτοιες φαιδρότητες και αδικαιολόγητες ενέργειες !

Και επειδή η Δημοτική Αρχή επικαλείται ως αντίλογο ότι αυτό το ζήτησε το ΔΣ του Σπάρταθλον , δηλώνω ως μέλος του Σπάρταθλον , ότι αυτό είναι μεγάλο ψέμα !!! Αφού ο Δήμαρχος αρνήθηκε το γεύμα από έλλειψη χρημάτων τότε ο Σύνδεσμος αναγκαστικά δεν μπορούσε να αφήσει νηστικούς τους αθλητές !!!

Τσιφουτιά, ένδεια, ντροπή, κακομοιριά και ότι άλλο προσθέστε σε αυτή την άνευ προηγούμενου προσβολή που έγινε χθες για την πόλη μας !!!


ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE