499.999,69 € για Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας του Δήμου ΜονεμβασίαςΟ Δήμος Μονεμβασίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει τους δημότες του, ότι υπογράφηκε από το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημήτριο Παπαγιαννίδη, η απόφαση χρηματοδότησης (Α.Δ.Α ΩΧΓΛ46539Γ-805) του έργου «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Δήμου Μονεμβασίας» συνολικού προϋπολογισμού 499.999,69 €.

Η Δημοτική Αρχή εκπόνησε τη μελέτη του έργου, εξασφάλισε τις απαραίτητες εγκρίσεις προκειμένου ο φάκελος να είναι πλήρης και υπέβαλε πρόταση για να χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014 – 2020.

Η πράξη αφορά εργασίες συντήρησης και βελτίωσης αγροτικών δρόμων σε κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Βοιών: Κοιν. Καστανέας, Αγίων Αποστόλων, Κάμπου και Αγίου Γεωργίου (δέκα (10) θέσεις), Μονεμβασίας: Κοιν. Μονεμβάσιας, Νομίων, Βελιών, Αγίου Ιωάννη, Αγίου Νικολάου (έντεκα (11) θέσεις), Ζάρακα: Κοιν. Ιέρακα και Χάρακα (έξι (6) θέσεις) και Μολάων: Κοιν. Μολάων, Πακίων (δυο (2) θέσεις) σε συνολικό μήκος 3.806,00 μέτρων, με τσιμεντοστρώσεις σε τμήματα αγροτικών δρόμων δύσκολα στην προσπέλαση προς τις αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις τα οποία αναγκάζεται ο Δήμος να συντηρεί κάθε έτος με δυσβάστακτο κόστος.

Συγκεκριμένα θα συντηρηθούν – βελτιωθούν αγροτικοί δρόμοι:

α) ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΝΑΤURA 2000, 28 θέσεις συνολικού μήκους 3.206 μέτρων και

β) ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΝΑΤURA 2000, σε 1 θέση συνολικού μήκους 600,00 μέτρων.

Το εν λόγω έργο θα συμβάλει αφενός στη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων της παραγωγής, διευκολύνοντας την ασφαλή πρόσβαση τους στον τόπο εργασίας τους και τον εκσυγχρονισμό των καλλιεργητικών μεθόδων (εύκολη πρόσβαση μηχανών και διακίνηση της παραγωγής) και αφετέρου στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, με θετικές επιπτώσεις στο αγροτικό εισόδημα.

Δελτίο Τύπου

Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE