Μ.ΣΠΥΡΙΔΑΚΟΥ: Σκέφτεστε να ανταποκριθείτε θετικά στο αίτημα της ΕΕΜ καλύπτοντας όλη τη δαπάνη;



Πριν λίγες μέρες έλαβα γνώση σχετικά με αίτημα που απέστειλε η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ) προς τον Περιφερειάρχη για την πραγματοποίηση διήμερης δράσης ενημέρωσης και πρόληψης στο Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Η ΕΕΜ λοιπόν στο πλαίσιο των δράσεων της για το κοινό, οργανώνει σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης Λακωνίας (Υπεύθυνος Ιατρός κ. Ανάργυρος Μαριόλης) διήμερη εκστρατεία για το κοινό, στην Αρεόπολη Λακωνίας στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 & και 1η Οκτωβρίου και εθελοντική αιμοδοσία για την Ογκολογική

Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη «Η Ελπίδα».

Η εκδήλωση είναι εξ αναβολής από τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνταν το 2021 στο πλαίσιο της Αιγίδας της Επιτροπής "Ελλάδα 2021".


Η ΕΕΜ δε δύναται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης, διαμονής και σίτισης των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού που θα μεταβούν στην Αρεόπολη και προς τούτο ζητήθηκε από την Περιφέρεια με επιστολή στον Περιφερειάρχη να εγκριθεί δαπάνη 5.000,00€ (πέντε χιλιάδων ευρώ), για να καλυφθούν τα ανωτέρω έξοδα.

Θα πρέπει να σημειωθεί για να τονιστεί το κύρος που περιβάλλει τη διοργάνωση αυτής της δράσης ότι Πρόεδρος της ΕΕΜ που υπογράφει και το αίτημα προς την Περιφέρεια, είναι η Καθηγήτρια Ιατρικής κυρία Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα που έχει οριστεί Εθνική Εκπρόσωπος της Ελλάδας στην ΕΕ για τον Καρκίνο του Μαστού και τα Κέντρα Μαστού και η δράση γίνεται με τη συνεργασία του γιατρού Ανάργυρου Μαριόλη που αναδείχθηκε "Καλύτερος Οικογενειακός Γιατρός στον Κόσμο" για το 2021.

Κατόπιν των ανωτέρω είναι προφανές ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου οφείλει να στηρίξει τη συγκεκριμένη δράση όπως και κάθε δράση που συμβάλει στη βελτίωση του επιπέδου δημόσιας υγείας ειδικά σε περιοχές της ελληνικής υπαίθρου απομακρυσμένες από τα αστικά κέντρα.

Με δεδομένο ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έχετε επιλέξει οι χρηματοδοτήσεις να μην είναι κατόπιν αποφάσεων των συλλογικών οργάνων ούτε για την σκοπιμότητα ,ούτε για το ύψος της δαπάνης, ερωτάσθε:

-Έχετε ανταποκριθεί ή σκέφτεστε να ανταποκριθείτε θετικά στο αίτημα της ΕΕΜ καλύπτοντας όλη τη δαπάνη για τα έξοδα της συγκεκριμένης δράσης;


Μαργαρίτα Σπυριδάκου

Περιφερειακή Σύμβουλος Λακωνίας

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ