ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ: ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής



Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 09:00 π.μ. συνέρχεται η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μονεμβασίας σε τακτική συνεδρίαση, με τηλεδιάσκεψη με τα ακόλουθα έντεκα (11) θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Η τηλεδιάσκεψη θα γίνει μέσω της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης webex.

Θ Ε Μ Α Τ ΑΠερί κατακύρωσης πρακτικών δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου με τίτλο {Οδοποιία ΔΕ Βοιών ,ΔΕ Ασωπού και ΔΕ Μονεμβασίας}.
Περί έγκρισης πρακτικών δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου με τίτλο {Βελτίωση πρόσβασης και αναβάθμιση Η/Μ υποδομών σε αλιευτικά καταφύγια και λιμενικές εγκαταστάσεις}.
Περί παράτασης της συνολικής προθεσμίας περαίωσης του έργου με τίτλο «Βελτίωση βασικών περιβαλλοντικών υποδομών επεξεργασίας λυμάτων Δήμου Μονεμβασίας-Υποέργο 2: Αποχετευτικό δίκτυο ΤΚ Ελαίας» του Δήμου Μονεμβασίας.
Περί έγκρισης του 2ου Τακτοποιητικού-Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου με τίτλο {Ανέγερση διώροφου κτηρίου Λιμεναρχείου Νεάπολης Βοιών (1ος ειδικός Προϋπολογισμός} του Δήμου Μονεμβασίας.
Περί παράτασης της συνολικής προθεσμίας περαίωσης του έργου με τίτλο «Ολοκλήρωση αποχετευτικού δικτύου οικισμών Πακίων -Μολάων» του Δήμου Μονεμβασίας.
Περί έγκρισης πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο {Κατασκευή στηθαίων και τοιχίων } του Δήμου Μονεμβασίας.
Περί έγκρισης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο {Συντήρηση-Επισκευή δικτύου ύδρευσης Αγίου Νικολάου } του Δήμου Μονεμβασίας.
Περί έγκρισης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο {Αξιοποίηση και επαύξηση ισχύος υδρογεώτρησης Αγίου Ζώσιμου ΔΕ Μονεμβασίας } του Δήμου Μονεμβασίας.
Περί αποδοχής ή μη παραχώρησης ρυμοτομούμενου τμήματος οικοπέδου για διαπλάτυνση δημοτικής οδού στην κοινότητα Πακίων της ΔΕ Μολάων του Δήμου Μονεμβασίας ιδιοκτησίας του κ. Καναβάρου Μ. Πέτρου
Περί χορήγησης χρηματικού βοηθήματος σε κατοίκους του Δήμου Μονεμβασίας.
Περί εξειδίκευσης δράσεων –πιστώσεων προϋπολογισμού οικ. έτους 2022 του Δήμου Μονεμβασίας (έξοδα φιλοξενίας).

Αρχείο Πρόσκλησης


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ