Ν.Κρητικός: «Λύση στην ανάγκη στελέχωσης των Σπηλαίων Διρού το Πρόγραμμα Κατάρτισης Λεμβούχων»O βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός είχε θέσει από το περσινό καλοκαίρι την αναγκαιότητα κατάρτισης νέων λεμβούχων για τη στελέχωση των Σπηλαίων Διρού. Συγκεκριμένα, είχε υποβάλει έγγραφο αίτημα στο Διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη και στη μεταξύ των συνάντηση τού είχε εξηγήσει την αναγκαιότητα κατάρτισης και στελέχωσης των Σπηλαίων με λεμβούχους.

Η υλοποίηση του προγράμματος κατάρτισης είναι πλέον γεγονός και έρχεται να δώσει λύση στην ανάγκη στελέχωσης των Σπηλαίων με επιπλέον δυναμικό. Ειδικότερα, η Δ.ΥΠ.Α. και η «ΕΤΑΔ ΑΕ» σχεδίασαν το Πρόγραμμα Κατάρτισης με θεματικό αντικείμενο «Λεμβούχοι στο Σπήλαιο Διρού», το οποίο περιλαμβάνει θεωρητικό σκέλος επαγγελματικής κατάρτισης που θα υλοποιηθεί στην Αρεόπολη (αίθουσα Δ.Σ. στο Διοικητήριο) και πρακτικό μέρος που θα διεξαχθεί στο Σπήλαιο Βλυχάδα.

Το πρόγραμμα αφορά σε 20 ωφελούμενους και απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο ηλικίας 18 έως 50 ετών, απόφοιτο τουλάχιστον γυμνασίου, εγγεγραμμένο άνεργο ή μη, ενώ περιλαμβάνει 220 ώρες εκπαίδευσης.

Ο κ. Κρητικός έχει κατ’ επανάληψη εκφράσει το θαυμασμό του για το τοπόσημο μοναδικού κάλλους των Σπηλαίων Διρού και έχει επισημάνει την αναγκαιότητα ανάδειξής τους και επίλυσης όλων των αδυναμιών λειτουργίας τους, ώστε να καταταγούν αναλόγως στον παγκόσμιο τουριστικό και πολιτιστικό χάρτη.

Με εκτίμηση

Βουλευτής Λακωνίας,

Νέα Δημοκρατία

Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ"

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ "ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ"

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ