Κρητικός με Πλακιωτάκη και Τριχείλη για την Ακαδημία Εμπορικού ΝαυτικούΔ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Νεοκλής Κρητικός: Συναντήσεις με Πλακιωτάκη και Τριχείλη για την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού


Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη πραγματοποίησε ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός για τη διαδικασία ίδρυσης της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού.

Ο κ. Κρητικός ζήτησε από τον Υπουργό να συνεχιστεί η διαδικασία με την ίδια ταχύτητα, καθώς συντρέχουν όλες οι συνθήκες για να στεφθεί το εγχείρημα με επιτυχία. Η Νεάπολη και ευρύτερα η περιοχή των Βοιών έχει μεγάλη ναυτική παράδοση και πλέον βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των περιοχών με τους περισσότερους καπετάνιους.

Ο Υπουργός από τη μεριά του δεσμεύθηκε ότι θα προχωρήσει η διαδικασία, όπως έχει συμφωνηθεί. Άλλωστε, αναμένεται η έκδοση του προεδρικού διατάγματος με στόχο τη λειτουργία της Σχολής το Σεπτέμβριο του 2023 ή τον Ιανουάριο του 2024.

Ο κ. Κρητικός την επόμενη μέρα επισκέφθηκε το Δήμαρχο Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη και τον συνεχάρη για την πρόταση για ίδρυση της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού, καθώς αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για όλους Λάκωνες και τις Λάκαινες. Επανέλαβε τη στήριξή του στο εγχείρημα και έθεσε εκ νέου εαυτόν στη διάθεση του Δήμου για κάθε υποστήριξη μέχρι και τη λειτουργία της Σχολής.

Τέλος, συζήτησαν πολλά από τα ζητήματα που προωθεί ο Δήμος, αλλά και απασχολούν τους συμπολίτες μας, ενώ έγινε ειδική αναφορά στο ζήτημα ένταξης και άλλων συμπολιτών μας, κατοίκων της ευρύτερης περιοχής των Βοιών, στο πλαίσιο οικονομικής ενίσχυσης και παροχής των «Λευκών Περιοχών» του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Ο κ. Τριχείλης ενημέρωσε τον κ. Κρητικό, ότι έχουν κάνει όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες. Ο βουλευτής Λακωνίας δεσμεύτηκε να ενεργήσει άμεσα στο Υπουργείο για τη διευθέτηση του ζητήματος.

Σχόλια

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE