Αραχωβίτης: “Αδιαφάνεια και σύγχυση επικρατούν ακόμη και στο παραπέντε για το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στ. Αραχωβίτης: “Αδιαφάνεια και σύγχυση επικρατούν ακόμη και στο παραπέντε για το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027”


Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, συζητήθηκε, στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού ελέγχου, η επίκαιρη ερώτηση με αριθμό 1016/16.9.2022 του Βουλευτή Λακωνίας και Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σταύρου Αραχωβίτη για την “Πορεία του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027”.


Η μόνη ουσιαστική απάντηση που δόθηκε από πλευράς Υπουργού Αγροτ. Ανάπτυξης και Τροφίμων ήταν ότι “εντός του Σεπτεμβρίου, δηλαδή εντός των λίγων επομένων ημερών, θα έχουμε τη συμφωνία η οποία αναμένεται, και την κύρωση στη συνέχεια ουσιαστικά του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου” και η ασαφής αναφορά και παραδοχή ότι “αναμένεται κάποιος περιορισμός -θέλουμε να πιστεύουμε μικρός- των κατηγοριών οι οποίες επιδοτούνται μέσω της συνδεδεμένης ενίσχυσης. Αυτό το λέω, για να μη φανεί ότι αποφεύγουμε οποιαδήποτε απάντηση”!


Λίγες μέρες λοιπόν πριν την ολοκλήρωση του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου η ηγεσία του ΥπΑΑΤ επέλεξε να συνεχίσει την τακτική της αδιαφάνειας που είχε και σε όλη την προετοιμασία του, και που απλώς επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται ακόμη και στο παρά πέντε σε πλήρη σύγχυση για όλα τα κρίσιμα ζητήματα, που μετά την υποβολή του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανέδειξε “με μια σειρά από παρατηρήσεις και, μάλιστα, παρατηρήσεις ουσίας, δυστυχώς” όπως τόνισε ο Στ. Αραχωβίτης.

Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ