Ευρεία σύσκεψη για τα αθλητικά έργα : Γήπεδο Νεάπολης 1,7 εκΕυρεία σύσκεψη για τα αθλητικά έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στις Π.Ε. Αρκαδίας, Κορινθίας και Μεσσηνίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Στην εν λόγω σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν επίσης, μεταξύ άλλων, οι αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός, Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, Μεσσηνίας Βασίλης Καπέλιος και Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρος Βερούτης, όπως επίσης και ο εντεταλμένος για αθλητικά θέματα περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μαντζούνης, καθώς και οι διευθυντές Τεχνικών Εργων των Π.Ε., εξετάστηκαν τόσο η πορεία του καθενός από τα εν εξελίξει αθλητικά έργα, όσο και η πρόοδος της διαδικασίας όσων προγραμματίζονται.

“Εχει επιτελεστεί -και συνεχίζει να επιτελείται- ένα τεράστιο έργο από την Περιφέρεια στον αθλητικό τομέα, το οποίο θα συνεχιστεί με ιδιαίτερη ένταση το υπόλοιπο του 2022 και το 2023” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, προσθέτοντας ότι η Περιφέρεια είναι ο μόνος φορέας που υλοποιεί αθλητικά έργα στις 5 Π.Ε. -και μάλιστα μεγάλης κλίμακας.

Ενδεικτικά αναφέρονται, α) στην Αργολίδα το Αθλητικό Κέντρο Κρανιδίου και το γήπεδο της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας, β) στην Αρκαδία τα γήπεδα της ΕΠΣ Αρκαδίας στη Νεστάνη -ένα από τα 20 της χώρας με διεθνείς προδιαγραφές- και το γήπεδο της Δημητσάνας που μάλιστα αναμένεται να παραδοθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο, ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία για τα γήπεδα Φιλικών και Παράλιου Αστρους, γ) στην Κορινθία τα γήπεδα Ολυμπιακού Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων, ενώ σ ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Οκτώβριο το γήπεδο Ροζενών, παράλληλα δε βρίσκονται σε εξέλιξη επίσης τα γήπεδα στο Ζευγολατιό και στις Αρχαίες Κλεωνές, δ) στη Λακωνία το γήπεδο της Νεάπολης προϋπολογισμού 1,7 εκ ευρώ καθώς και άλλα μικρότερα έργα και ε) στη Μεσσηνία το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, το γήπεδο Μεσσηνιακού, οι εν εξελίξει εργασίες στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας, ενώ εν όψει τελούν η κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου Κυπαρισσίας και του γηπέδου στην Ελαία, σε προοπτική χρηματοδότησης δε βρίσκονται τα γήπεδα Μεσσήνης και Μελιγαλά.


Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE