1.200.000 ευρώ για συντήρηση στην εθνική οδό 39 Τρίπολη – Σπάρτη – ΓύθειοΑποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου.

Μεταξύ άλλων, η Επιτροπή προέβη στην έγκριση της προβλεπόμενης διαδικασίας για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών στην Π.Ε. Αργολίδας για τα σχολικό έτος 2022 – 2023 και συγκεκριμένα για νέο δρομολόγιο προς και από το Μουσικό Σχολείο.

Ακόμα, ενέκρινε το πρακτικό 2 “ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου (κατακύρωσης)” του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το με προϋπολογισμό 250.000 ευρώ έργο βελτίωσης της αγωνιστικής επιφάνειας χλοοτάπητα και αρδευτικό δίκτυο στο γήπεδο των Αρχαίων Κλεωνών, όπως και το ανάλογο πρακτικό του διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ έργο συντήρησης και κατασκευής επενδεδυμένων τάφρων, ερεισμάτων και τεχνικών έργων στην εθνική οδό 39 Τρίπολη – Σπάρτη – Γύθειο.

Η Οικονομική Επιτροπή, εξ άλλου, προέβη στην έγκριση του 1ου πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης δικαιολογητικών συμμετοχής στην ανοιχτή διαδικασία, μέσω του ΕΣΗΔΗΣ, για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου στο προϋπολογισμού 150.000 ευρώ έργο επισκευής και αναβάθμισης γεωτρήσεων του ΓΟΕΒ Παμίσου.

Ενέκρινε επίσης την διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 450.000 ευρώ έργου ολοκλήρωσης της ανάπλασης στη λίμνη Τάκα – οδοί πρόσβασης και άρδευση.

Τέλος, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή προέβη στην έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Γορτυνίας για το προϋπολογισμού 70.000 έργο κατασκευής νέας γέφυρας στην πυρόπληκτη περιοχή Πατσουριά του εν λόγω δήμου της Αρκαδίας.


Σχόλια

LAKONES.gr

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΝΕΝΟΥΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ - Φωτιά σε πολυκατοικία στη Σπάρτη

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΑΚΟ με καταγωγή από τον Ασωπό Λακωνίας

Ο κύριος Γιώργος Δημόπουλος έφυγε… Έχοντας δίκαια κερδίσει «τον έπαινο του Δήμου και των Σοφιστών»

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ