ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΕΟΔ ΛΑΚΩΝΙΑΣ για την παραχώρηση Πυροσβεστικού Φορτηγού μάρκας RENAULT M210


Δαβάκης: Στηρίζω έμπρακτα την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λακωνίας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.Δ. – Λακωνίας συναντήθηκαν την Πέμπτη 18.8.22 με τον βουλευτή Λακωνίας Θανάση Δαβάκη και του παρουσίασαν το νέο απόκτημα της Ε.Ο.Δ. Τον ευχαρίστησαν για τις ενέργειές του προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, μέσω των οποίων κατέστη δυνατή η παραχώρηση του εν λόγω πυροσβεστικού οχήματος, που από σήμερα θα συνδράμει τα μέλη της Ομάδας στην αποστολή τους, ενώ του επέδωσαν και τιμητική αναμνηστική πλακέτα.

Ο Θανάσης Δαβάκης εξήρε το αίσθημα αλτρουισμού που τους διακατέχει, τις θυσίες προσωπικού χρόνου που καταβάλλουν και τη μακρά ιστορία αποτελεσματικής συμβολής που έχουν σε όλες τις μεγάλες φυσικές καταστροφές και τις άλλες δύσκολες περιστάσεις που έχουν ανακύψει όλα αυτά τα χρόνια στη Λακωνία.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Δαβάκης δήλωσε:

Το Παράρτημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Ε.Ο.Δ) στη Λακωνία, έχει μακρά ιστορία αποτελεσματικής συμβολής σε όλες τις δύσκολες περιστάσεις που έχουν ανακύψει όλα αυτά τα χρόνια στον τόπο μας. Πυρκαγιές, ακραία καιρικά φαινόμενα, έρευνες αγνοουμένων και κάθε τι που έχει να κάνει με την Πολιτική Προστασία, αποτελεί αντικείμενο αυτής της βαθιά εθελοντικής δράσης.

Τα μέλη της, συμπολίτες μας με έντονο το αίσθημα του αλτρουισμού και τον ζήλο της προσφοράς, καθημερινοί άνθρωποι, αφιερώνουν ένα μεγάλο μέρος του χρόνου τους σε αυτόν τον σκοπό και αποτελούν πολύτιμους συνεργάτες των στελεχών των αρμόδιων υπηρεσιών.

Συνδέομαι μαζί τους πολλά χρόνια και έχω συμβάλλει στην ενίσχυση του σημαντικού τους έργου.

Στις πυρκαγιές του περασμένου Αυγούστου βρίσκονταν και πάλι στην πρώτη γραμμή και εκεί ζήτησαν την συμβολή μου στην απόκτηση ενός οχήματος κατάλληλου για την εκτέλεση της αποστολής τους.

Πράγματι αυτό έγινε και θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και π. Αρχηγό της Πολεμικής μας Αεροπορίας πτέραρχο Ευάγγελο Τουρνά και τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αλέξιο Ράπανο, γιατί κατανόησαν την αναγκαιότητα και συμφώνησαν στην παροχή του οχήματος παρ’ ότι το διεκδικούσαν (σθεναρά) και άλλες περιοχές,καθώς και τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Δ Λακωνίας Γιάννη Κληροδέτη για την αποτελεσματική μας συνεργασία…

Σήμερα το πρωί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Σπάρτης πραγματοποιήθηκε μία ενδιαφέρουσα συνάντησή μου με τα μέλη της Ομάδας Διάσωσης και είδα από κοντά το απόκτημα για το οποίο προσπαθήσαμε όλοι μαζί !Σας ευχαριστώ και για την αναμνηστική πλακέτα!

Παιδιά συνεχίστε έτσι! Είμαι έμπρακτα μαζί σας!

Σχόλια

ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΖΑΚΑ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΗΣ Πέμπτη 29 Σεπ 11 το πρωί

ΕΝΑΡΞΗ λειτουργίας του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος»

ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ από την πίσω πόρτα...

Απονομή υποτροφιών του Ιδρύματος ‘’αδελφών Τζάκα’’

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ