ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΠΟΥΓΑΔΗ ΧΡΗΣΤΟΥ

 


ΘΕΜΑ: «Έκδοση συλλυπητήριου ψηφίσματος για τον θάνατο του Μπουγάδη Χρήστου, εν ενεργεία Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Σπάρτης».Από το πρακτικό 35/30-08-2022 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου ΣπάρτηςΤο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης την 30η του μηνός Αυγούστου του έτους 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, συνεδρίασε έκτακτα, μετά την πληροφορία του αδόκητου θανάτου του Χρήστου Μπουγάδη, εν ενεργεία Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Σπάρτης, πρώην Αντιδημάρχου Δήμου Σπάρτης και Δημοτικού Συμβούλου πρώην Δήμου Μυστρά, εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια ενός μάχιμου στελέχους της αυτοδιοίκησης, εξαιρετικού ανθρώπου με ευγένεια, ήθος και ειλικρίνεια και σε ένδειξη πένθους και ελαχίστου φόρου τιμής, ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος ως ακολούθως:

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

1. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος.

2. Να παραστεί ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελετή της κηδείας του. Τη σωρό του εκλιπόντος να συνοδεύσουν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

3. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.

4. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρώτη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

5. Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στα Δημοτικά καταστήματα Σπάρτης και Μυστρά την ημέρα της κηδείας.

6. Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος από το Δήμαρχο Δήμου Σπάρτης και από τον κ.Αργειτάκο Σταύρο, επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης».

7. Να διαβαστεί το παρόν ψήφισμα κατά την τελετή από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

8. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης μας. Αφού συντάχθηκε και αναγνώσθηκε το πρακτικό αυτό υπογράφεται ως   ακολούθως:


Η πρόεδρος του Δ.Σ.

Ελένη Δαράκη

Ακριβές  απόσπασμα

Σπάρτη 30/08/2022

Η πρόεδρος του Δ.Σ.Ελένη Δαράκη

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Καρμοίρης Ιωάννης (Αντιπρόεδρος Δ.Σ.), Γρηγόρη Δήμητρα (Γραμματέας Δ.Σ.), Αναστασάκος Ηλίας, Αποστολάκος Δημήτριος, Αργειτάκος Σταύρος, Βαγιακάκου-Δογαντζή Αδαμαντία, Βαδάκογλου-Βελισσάρη Χαρίκλεια, Βακαλόπουλος Μιχαήλ, Βαλιώτης Ευάγγελος, Βλάχος Γεώργιος, Βλήτας Νικόλαος, Βουνάσης Αλέξανδρος, Δεδεδήμου Γεωργία, Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου Γεωργία, Καλομοίρης Αντώνιος, Κανακάκος Χρήστος, Καπονικολός Δημήτριος, Καράντζαλη–Παπασταθάκη Παναγιώτα, Καρλαύτης Αθανάσιος, Κονίδης Γεώργιος του Βασ., Κονίδης Γεώργιος του Ιωάν.,  Κοντάκος Ηλίας, Κουρεμπής Γεώργιος, Κουρτσούνης Παναγιώτης, Κυριακούλιας Παναγιώτης, Μαντζουράνης Ιωάννης,  Μενούτης Βασίλειος,  Μιχελόγγονας Αθανάσιος, Παπανικολάου Δήμητρα, Πατσιλίβας Θεμιστοκλής, Πλειώτας Χρήστος, Πριστούρης Παναγιώτης, Σκρεπέτης Απόστολος, Σουμάκης Ιωάννης,  Σταμάτης  Κων/νος, Τριτάκης Παναγιώτης, Τσούκλερης Νικόλαος, Φλώρος Νικόλαος


Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επιμνημόσυνη δέηση στη Λάγια για τον πεσόντα Μανιάτη Ήρωα Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο

"Με λύπη μας ενημερωθήκαμε για την εκδημία δύο εξαίρετων συναδέλφων..."

ΒΕΡΔΟΣ: "είναι τουλάχιστον ανήθικο κάποιοι να δημιουργούν συνειδητά σύγχυση και αρνητικές εντυπώσεις"

Σύλληψη 42χρονου που είχε "ρημάξει" τη Σπάρτη...

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ