ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΜΥΣΤΡΑΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τις κατασκευαστικές εργασίες για την Εμποροπανήγυρη του Μυστρά, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 27 Αυγούστου έως και 2 Σεπτεμβρίου επιθεώρησε ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, μαζί με την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων & Υπηρεσιών Δόμησης, Τουριστικής Ανάπτυξης & Κοινωνικής Πολιτικής, κα. Γεωργία Ζαχαράκη- Αναστασοπούλου και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μυστρά, Δημήτρη Σκρουμπέλο.

Οι εργασίες προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και η ανταπόκριση των εμπόρων για δηλώσεις συμμετοχής είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική.

Φέτος η εμποροπανήγυρη υπόσχεται πολλά στους επισκέπτες αφού πέρα από την ευκαιρία να κάνουν τα ψώνια τους, να δοκιμάσουν την πατροπαράδοτη ψητή γουρουνοπούλα και τα γλυκίσματα και να κάνουν τις βόλτες τους στα Λούνα Παρκ θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά και πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα στο χώρο του Μουσείου Φωτογραφικών Μηχανών όπου κάθε βράδυ ντόπια μουσικά σχήματα θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται από το Δήμο Σπάρτης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Σπάρτης και το Δίκτυο Ανάπτυξης και Συνεργασίας των Δήμων Σπάρτης και Ευρώτα, προκειμένου να συμβάλλουν άμεσα και ενεργά στην αγροτική ανάπτυξη της περιοχής μας, θα δώσουν σε όλους τους παραγωγούς της περιοχής μας τη δυνατότητα να προβάλλουν τα Λακωνικά και Σπαρτιατικά προϊόντα τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο – περίπτερο στα πλαίσια διεξαγωγής της Εμποροπανήγυρης του Μυστρά .

Προσκαλούμε όλους τους παραγωγούς, που επιθυμούν να προβάλλουν ΔΩΡΕΑΝ τα προϊόντα τους, να στείλουν τα καλύτερα δείγματα αυτών μαζί με τυχόν διαφημιστικό υλικό.

Τα προϊόντα θα πρέπει να παραδοθούν στις 25 και 26 Αυγούστου στο περίπτερο Δήμου Σπάρτης στην είσοδο της Εμποροπανήγυρης, κατά τις ώρες 18:00 έως 22:00.
Σχόλια

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΖΑΚΑ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Η νέα γέφυρα της Σκάλας σε τροχιά υλοποίησης ! "

ΕΚΤΑΚΤΟ - 30/9 ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ τα καταστήματα της Σπάρτης

Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΗΣ Πέμπτη 29 Σεπ 11 το πρωί

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ