ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΜΥΣΤΡΑΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τις κατασκευαστικές εργασίες για την Εμποροπανήγυρη του Μυστρά, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 27 Αυγούστου έως και 2 Σεπτεμβρίου επιθεώρησε ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, μαζί με την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων & Υπηρεσιών Δόμησης, Τουριστικής Ανάπτυξης & Κοινωνικής Πολιτικής, κα. Γεωργία Ζαχαράκη- Αναστασοπούλου και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μυστρά, Δημήτρη Σκρουμπέλο.

Οι εργασίες προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και η ανταπόκριση των εμπόρων για δηλώσεις συμμετοχής είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική.

Φέτος η εμποροπανήγυρη υπόσχεται πολλά στους επισκέπτες αφού πέρα από την ευκαιρία να κάνουν τα ψώνια τους, να δοκιμάσουν την πατροπαράδοτη ψητή γουρουνοπούλα και τα γλυκίσματα και να κάνουν τις βόλτες τους στα Λούνα Παρκ θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά και πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα στο χώρο του Μουσείου Φωτογραφικών Μηχανών όπου κάθε βράδυ ντόπια μουσικά σχήματα θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται από το Δήμο Σπάρτης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Σπάρτης και το Δίκτυο Ανάπτυξης και Συνεργασίας των Δήμων Σπάρτης και Ευρώτα, προκειμένου να συμβάλλουν άμεσα και ενεργά στην αγροτική ανάπτυξη της περιοχής μας, θα δώσουν σε όλους τους παραγωγούς της περιοχής μας τη δυνατότητα να προβάλλουν τα Λακωνικά και Σπαρτιατικά προϊόντα τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο – περίπτερο στα πλαίσια διεξαγωγής της Εμποροπανήγυρης του Μυστρά .

Προσκαλούμε όλους τους παραγωγούς, που επιθυμούν να προβάλλουν ΔΩΡΕΑΝ τα προϊόντα τους, να στείλουν τα καλύτερα δείγματα αυτών μαζί με τυχόν διαφημιστικό υλικό.

Τα προϊόντα θα πρέπει να παραδοθούν στις 25 και 26 Αυγούστου στο περίπτερο Δήμου Σπάρτης στην είσοδο της Εμποροπανήγυρης, κατά τις ώρες 18:00 έως 22:00.
Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επιμνημόσυνη δέηση στη Λάγια για τον πεσόντα Μανιάτη Ήρωα Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο

"Με λύπη μας ενημερωθήκαμε για την εκδημία δύο εξαίρετων συναδέλφων..."

ΒΕΡΔΟΣ: "είναι τουλάχιστον ανήθικο κάποιοι να δημιουργούν συνειδητά σύγχυση και αρνητικές εντυπώσεις"

Σύλληψη 42χρονου που είχε "ρημάξει" τη Σπάρτη...

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ