Σημαντική δωρεά ομογενών μας στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης


Για άλλη μια φορά οι ομογενείς μας απέδειξαν την αγάπη προς την ιδιαίτερη Πατρίδα τους, όπως και την εμπιστοσύνη τους στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ενισχύοντας μ’ ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσό το Ίδρυμα περιθάλψεως χρονίως πασχόντων, ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ ‘’ο Άγιος Παντελεήμων’’ στη Μαγούλα.

Ειδικότερα, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Παλλακωνικής Συνομοσπονδίας Η.Π.Α. και Καναδά κ. Γεωργίου Μαραφάτσου και των άξιων συνεργατών του, συγκεντρώθηκε το συνολικό ποσό των 107.155 $ Η.Π.Α. Τα πρώτα 97.855 $ εστάλησαν στην Ιερά Μητρόπολή μας τον προηγούμενο μήνα. Τα υπόλοιπα 9.700 $ παρέδωσε ιδιοχείρως στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ευστάθιο, το πρωί της Τετάρτης 3 Αυγούστου 2022, ο κ. Μαραφάτσος, συνοδευόμενος από την οικογένειά του.

Για τον καθένα από τους δωρητές ετοιμάστηκε απόδειξη και ειδική ευχαριστήρια επιστολή, οι οποίες δόθηκαν στον Πρόεδρο της Παλλακωνικής Συνομοσπονδίας, ώστε να τις παραδώσει ιδιοχείρως όταν επιστρέψει στην Αμερική.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας εκφράζει και δημοσίως τις ευγνώμονες ευχαριστίες του για την συγκινητική, όσο και ουσιαστική αυτή χειρονομία, σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την Πατρίδα μας, αλλά και διεθνώς. Η πρωτοβουλία αυτή, επισημαίνει ο Σεβασμιώτατος, έχει ως κινητήριους μοχλούς την αστείρευτη αγάπη που τρέφει ο Απόδημος Ελληνισμός για την Μητέρα Πατρίδα, τη διαχρονική άριστη σχέση του με την τοπική Εκκλησία και την διαρκή φιλανθρωπική του διάθεση προς τους εμπερίστατους συνανθρώπους μας.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας εύχεται σε όλους τους δωρητές προσωπική και οικογενειακή υγεία, χαρά και κατά Θεόν προκοπή. Παράλληλα, όσον αφορά στο σύνολο των αγαπητών ομογενών μας, εκφράζει την ευχή του χρόνου το Καλοκαίρι, έχοντας απαλλαγεί οριστικά η ανθρωπότητα από την πανδημία του κορωνοϊού, να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση η Ιερά Μητρόπολή μας να πραγματοποιήσει το καθιερωμένο, τα τελευταία χρόνια, αντάμωμα με τους απόδημους αδελφούς μας, ως ελάχιστη ένδειξη αγάπης και ευγνωμοσύνης.
DSC02733 (2)Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ: δύο 55χρονοι, ένας 48χρονος και ένας 24χρονος

Ο Μανιάτης Γιάννης Μπρατάκος νέος γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ