Η Κυβέρνηση της ΝΔ έφερε την απολιγνιτοποίηση 8 χρόνια νωρίτερα

 ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ

📻Στη Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ :


Το άνοιγμα της Βουλής καθυστέρησε υπερβολικά κι αυτό μάς προβληματίζει έντονα, γιατί δεν ξέρουμε αν αυτόν τον χρόνο τον αξιοποίησε η Κυβέρνηση της #ΝΔ για καταστροφή ή παραποίηση στοιχείων του σκανδάλου των παρακολουθήσεων. 


🔺Σύσσωμη η #Αντιπολίτευση θεωρεί ότι υπάρχει ένα μεγάλο #σκάνδαλο παρακολουθήσεων πολιτικών προσώπων και δημοσιογράφων που αγγίζει τον ίδιο τον #Πρωθυπουργό ως πολιτικό προϊστάμενο της #ΕΥΠ. Και δεν μιλάμε ούτε μόνο για τον κ. #Ανδρουλάκη, ούτε μόνο για τον κ. #Κουκάκη, αλλά για περισσότερα πρόσωπα. Η πολιτική ζωή της χώρας βιώνει πράγματα που δεν έχει ξαναζήσει μετά τη #Μεταπολίτευση, αν εξαιρέσουμε ασφαλώς το έτερο σκάνδαλο παρακολουθήσεων του πατρός Μητσοτάκη με τον κ. Μαυρίκη. 


Αυτό που συμβαίνει σήμερα αγγίζει την “καρδιά” της #Δημοκρατίας  και η χώρα μας διασύρεται διεθνώς μέσω δημοσιευμάτων από μεγάλα ΜΜΕ του εξωτερικού. 


‼️ Η καλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει ο κ. #Μητσοτάκης τη δεδομένη στιγμή είναι να παραιτηθεί και να πάμε ομαλά σε εκλογές και σε μία επόμενη προοδευτική διακυβέρνηση. 


🔺Αντί να μπει ένα φρένο στην αύξηση της τιμής της ηλεκτρικής ενέργειας, ενσωματώθηκε η ρήτρα αναπροσαρμογής μέσα στην τιμή της kW για να μη φαίνεται και ουδέποτε μπήκε φορολογικό χέρι στα ουρανοκατέβατα κέρδη των εταιριών ενέργειας. 

Δε θα δουν όλοι οι Έλληνες τις μειώσεις που περιμένουν γιατί δεν είναι για όλους, ενώ οι μικρομεσαίες #επιχειρήσεις από Σεπτέμβρη οδηγούνται στα όρια του λουκέτου.


🔺Η Κυβέρνηση της ΝΔ έφερε την #απολιγνιτοποίηση 8 χρόνια νωρίτερα, ενώ άλλες χώρες της ΕΕ την “έστειλαν” στο μέλλον. Αυτό πληρώνουμε σήμερα, μαζί με την έλλειψη προστασίας της ανόδου της τιμής του φυσικού αερίου που είχε ξεκινήσει ο #ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έναντι των ΑΠΕ που ήταν τότε ακριβές. 

Αν ο κ. Μητσοτάκης είχε ακολουθήσει αυτές τις πολιτικές, σήμερα δε θα πληρώναμε την ακριβότερη #ενέργεια σε ολόκληρη την ΕΕ.


‼️ Ο ελληνικός λαός ζει πλέον με επιδοτήσεις και #επιδόματα. Αυτό δεν είναι ανάπτυξη!

Σχόλια

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΖΑΚΑ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Η νέα γέφυρα της Σκάλας σε τροχιά υλοποίησης ! "

ΕΚΤΑΚΤΟ - 30/9 ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ τα καταστήματα της Σπάρτης

Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΗΣ Πέμπτη 29 Σεπ 11 το πρωί

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ