Η Κυβέρνηση της ΝΔ έφερε την απολιγνιτοποίηση 8 χρόνια νωρίτερα

 ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ

📻Στη Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ :


Το άνοιγμα της Βουλής καθυστέρησε υπερβολικά κι αυτό μάς προβληματίζει έντονα, γιατί δεν ξέρουμε αν αυτόν τον χρόνο τον αξιοποίησε η Κυβέρνηση της #ΝΔ για καταστροφή ή παραποίηση στοιχείων του σκανδάλου των παρακολουθήσεων. 


🔺Σύσσωμη η #Αντιπολίτευση θεωρεί ότι υπάρχει ένα μεγάλο #σκάνδαλο παρακολουθήσεων πολιτικών προσώπων και δημοσιογράφων που αγγίζει τον ίδιο τον #Πρωθυπουργό ως πολιτικό προϊστάμενο της #ΕΥΠ. Και δεν μιλάμε ούτε μόνο για τον κ. #Ανδρουλάκη, ούτε μόνο για τον κ. #Κουκάκη, αλλά για περισσότερα πρόσωπα. Η πολιτική ζωή της χώρας βιώνει πράγματα που δεν έχει ξαναζήσει μετά τη #Μεταπολίτευση, αν εξαιρέσουμε ασφαλώς το έτερο σκάνδαλο παρακολουθήσεων του πατρός Μητσοτάκη με τον κ. Μαυρίκη. 


Αυτό που συμβαίνει σήμερα αγγίζει την “καρδιά” της #Δημοκρατίας  και η χώρα μας διασύρεται διεθνώς μέσω δημοσιευμάτων από μεγάλα ΜΜΕ του εξωτερικού. 


‼️ Η καλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει ο κ. #Μητσοτάκης τη δεδομένη στιγμή είναι να παραιτηθεί και να πάμε ομαλά σε εκλογές και σε μία επόμενη προοδευτική διακυβέρνηση. 


🔺Αντί να μπει ένα φρένο στην αύξηση της τιμής της ηλεκτρικής ενέργειας, ενσωματώθηκε η ρήτρα αναπροσαρμογής μέσα στην τιμή της kW για να μη φαίνεται και ουδέποτε μπήκε φορολογικό χέρι στα ουρανοκατέβατα κέρδη των εταιριών ενέργειας. 

Δε θα δουν όλοι οι Έλληνες τις μειώσεις που περιμένουν γιατί δεν είναι για όλους, ενώ οι μικρομεσαίες #επιχειρήσεις από Σεπτέμβρη οδηγούνται στα όρια του λουκέτου.


🔺Η Κυβέρνηση της ΝΔ έφερε την #απολιγνιτοποίηση 8 χρόνια νωρίτερα, ενώ άλλες χώρες της ΕΕ την “έστειλαν” στο μέλλον. Αυτό πληρώνουμε σήμερα, μαζί με την έλλειψη προστασίας της ανόδου της τιμής του φυσικού αερίου που είχε ξεκινήσει ο #ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έναντι των ΑΠΕ που ήταν τότε ακριβές. 

Αν ο κ. Μητσοτάκης είχε ακολουθήσει αυτές τις πολιτικές, σήμερα δε θα πληρώναμε την ακριβότερη #ενέργεια σε ολόκληρη την ΕΕ.


‼️ Ο ελληνικός λαός ζει πλέον με επιδοτήσεις και #επιδόματα. Αυτό δεν είναι ανάπτυξη!

Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επιμνημόσυνη δέηση στη Λάγια για τον πεσόντα Μανιάτη Ήρωα Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο

"Με λύπη μας ενημερωθήκαμε για την εκδημία δύο εξαίρετων συναδέλφων..."

ΒΕΡΔΟΣ: "είναι τουλάχιστον ανήθικο κάποιοι να δημιουργούν συνειδητά σύγχυση και αρνητικές εντυπώσεις"

Σύλληψη 42χρονου που είχε "ρημάξει" τη Σπάρτη...

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ