ΕΓΚΑΙΝΙΑ της εμποροπανήγυρης Μυστρά 27 Αυγούστου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Δήμος Σπάρτης σας προσκαλεί αύριο, Σάββατο 27 Αυγούστου 2022, στα εγκαίνια της εμποροπανήγυρης Μυστρά.

Έπειτα από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας η φετινή εμποροπανήγυρη Μυστρά επανέρχεται ανανεωμένη και έτοιμη να υποδεχθεί τους χιλιάδες επισκέπτες της.

Για πρώτη φορά ο Δήμος Σπάρτης στο πλαίσιο του πανηγυριού, για να προσελκύσει ακόμα περισσότερους επισκέπτες, διοργανώνει παράλληλες εκδηλώσεις στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Φωτογραφικών Μηχανών «Τάκης Αϊβαλής».

Επιπλέον, το Δίκτυο Συνεργασίας για την Ανάπτυξη των Δήμων Σπάρτης & Ευρώτα, προκειμένου να συμβάλλει άμεσα και ενεργά στην αγροτική ανάπτυξη της περιοχής μας, στα πλαίσια διεξαγωγής της Εμποροπανήγυρης του Μυστρά, θα λειτουργήσει έκθεση Λακωνικών προϊόντων σε ειδικό περίπτερο – εκθεσιακό χώρο στην είσοδο του πανηγυριού.

Υπενθυμίζεται πως όποιος παραγωγός επιθυμεί μπορεί να αποστείλει τα προϊόντα του προκειμένου να προβληθούν εντελώς δωρεάν.

Πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων:

- Σάββατο 27/8 , 8:30 μμ : Δημοτικοί χοροί από το παιδικό και εφηβικό τμήμα του Πολιτιστικού συλλόγου Ξηροκαμπίου στο χώρο της έκθεσης Λακωνικών προϊόντων.

- Κυριακή 28/8, 9:00 μμ : Ζωντανή μουσική με έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα από τους Γιώτα Αποστολάκου, Γιάννη Κατσάπη και Γιώργο Σκούρο στο προαύλιο του Μουσείου Φωτογραφικών Μηχανών

- Δευτέρα 29/9, 9:00 μμ : Έντεχνο Λαϊκό πρόγραμμα με τους Primo Secondo (Ηλέκτρα Βλάχονικολού, Σαράντο Κουρτσουνη, Γιάννη Κονιδιτσιωτη), στο προαύλιο του Μουσείου Φωτογραφικών Μηχανών.

- Τρίτη 30/9, 9:00 μμ : Συναυλία έντεχνου λαϊκού τραγουδιού με τους Σπύρο Κουτσοβασίλη και Ειρήνη Χριστοφιλάκη στο προαύλιο του Μουσείου Φωτογραφικών Μηχανών.

- Τετάρτη 31/8, 9:00 μμ : Λαϊκό πρόγραμμα με τον Τάκη Αλεξάκη στο προαύλιο του Μουσείου Φωτογραφικών Μηχανών.

- Παρασκευή 2/9, 9:00 μμ : Συναυλία με το συγκρότημα "Λαϊκές Νότες" (Νίκος Βορίλας, Ελένη Φουντά, Γιώργος Βορίλας, Νίκος Δημητρακαράκος)

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται με την οικονομική συνδρομή και από την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, ενώ την επιμέλειά τους είχε η Επιτροπή Διοργάνωσης του Δήμου Σπάρτης της Εμποροπανήγυρης Μυστρά.

Ο Δήμος Σπάρτης εκφράζει την ικανοποίηση του και τις θερμές ευχαριστίες του προς τα Μέλη της Επιτροπής Διοργάνωσης της Εμποροπανήγυρης για την άψογη συνεργασία, προς την Πρόεδρο της Επιτροπής Διοργάνωσης, Αντιδήμαρχο κα. Γεωργία Ζαχαράκη- Αναστασοπούλου που σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος της διοργάνωσης, τους Αντιδήμαρχους Χρήστο Κανακάκο και Γεωργία Δεδεδήμου, τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Λακωνίας κ. Νίκωνα Τζινιέρη, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μυστρά Δημήτρη Σκρουμπέλο και τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου.Και φυσικά όλους τους Μυστριώτες!

Σας περιμένουμε όλους!Εκ του Δήμου

Εκ του Δήμου

Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Με θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι... "

"Με λύπη μας ενημερωθήκαμε για την εκδημία δύο εξαίρετων συναδέλφων..."

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ