Συζήτηση εργασίας με θέμα την Αειφόρο Ανάπτυξη της Ανατολικής ΜάνηςΣτο πλαίσιο του Ερευνητικού Έργου (ΑΕΙ) «Αειφόρος Ανάπτυξη Λιγότερο Αναπτυγμένων Περιοχών με τη Δημιουργία Νέων Τουριστικών Πόρων και Προϊόντων μέσω Ανάλυσης, Τεκμηρίωσης, Μοντελοποίησης, Διαχείρισης και Διατήρησης Πολιτιστικού Αποθέματος με χρήση Εφαρμογών ΤΠΕ», της Γενικής Γραμματείας Έρευνας Καινοτομίας (Α.Π.ΕΥΔΕ-ΕΤΑΚ 2976/17.06.2021) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» ΕΣΠΑ 2014-2020, στον Τομέα προτεραιότητας Πολιτισμός – Τουρισμός και Δημιουργικές Βιομηχανίες με συντονιστή το ΕΜΠ, με Επιστημονικά Υπεύθυνη την Ομότιμη Καθηγήτρια ΕΜΠ & Μέλος ΔΕ ΤΕΕ κα Αντωνία Μοροπούλου σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας με τον Πρόεδρό του κο Γιώργο Στασινό και τον Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης κο Πέτρο Ανδρεάκο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη-συζήτηση εργασίας με θέμα :«Αειφόρος Ανάπτυξη της Ανατολικής Μάνης με την Δημιουργία Νέων Τουριστικών Πόρων και Προϊόντων μέσω Ανάλυσης, Τεκμηρίωσης, Μοντελοποίησης, Διαχείρισης και Διατήρησης Πολιτιστικού Αποθέματος με χρήση Εφαρμογών των Τεχνολογιών της Πληροφορικής». Θα συζητηθούν οι άμεσες δυνατότητες που θα μπορούσε να προσφέρει το πρόγραμμα ΑΕΙ στην ανάπτυξη της Ανατολικής Μάνης.Η Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 και ώρα 10.30 π.μ. – 12.30 μ.μ.

στο Γύθειο

(Πολιτιστικό Κέντρο Γυθείου, Βασιλέως Γεωργίου Β' & Αρχαίου Θεάτρου 1)

και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

https://www.youtube.com/watch?v=jC4ZCyymcIQΚαλωσόρισμα θα απευθύνει ο φιλοξενών Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, κος Πέτρος Ανδρεάκος, εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Μεταφορών, κος Θεόδωρος Βερούτης και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΤΕΕ Πελοποννήσου, κα Χάρις Τσιώλη. Την εκδήλωση θα ευλογήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μάνης, κ.κ. Χρυσόστομος Γ'. Την έναρξη θα κηρύξει ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, κος Γιώργος Στασινός. Την εισήγηση θα παρουσιάσει εκ μέρους του Ε.Μ.Π. και της ερευνητικής κοινοπραξίας η Επιστημονικά Υπεύθυνη Ομότιμη Καθηγήτρια ΕΜΠ & Μέλος ΔΕ Τ.Ε.Ε., κα Μοροπούλου Αντωνία.

Στη σύσκεψη θα προβληθεί η τοποθέτηση του Μανιάτη Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κου Τάκη Θεοδωρικάκου, θα ομιλήσουν ο Γ.Γ. Μεταφορών κος Γιάννης Ξιφαράς, εκ μέρους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λακωνίας η κα Ευαγγελία Ελευθερίου, θα παρέμβουν εξ’αποστάσεως ο Αντιπρύτανης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών κος Γιώργος Χαρβαλιάς, ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών & Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κος Νικόλαος Ζαχαριάς. Έχουν επίσης προσκληθεί οι βουλευτές όλων των κομμάτων της Λακωνίας.

Θα γίνουν τοποθετήσεις επίσης από εκπροσώπουςτοπικών και αναπτυξιακών φορέων.
Σχόλια

LAKONES.gr

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ο Σύλλογος καθηγητών του Λυκείου και Γυμνασίου Γερακίου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του"

Ο Μητροπολίτης Μάνης με τους ηθοποιούς της ταινίας «Η Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΕΡΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΥΡΤΕΣΗ

Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός για τον Όσιο Νίκωνα τον ‘’Μετανοείτε’’

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ