Συζήτηση εργασίας με θέμα την Αειφόρο Ανάπτυξη της Ανατολικής ΜάνηςΣτο πλαίσιο του Ερευνητικού Έργου (ΑΕΙ) «Αειφόρος Ανάπτυξη Λιγότερο Αναπτυγμένων Περιοχών με τη Δημιουργία Νέων Τουριστικών Πόρων και Προϊόντων μέσω Ανάλυσης, Τεκμηρίωσης, Μοντελοποίησης, Διαχείρισης και Διατήρησης Πολιτιστικού Αποθέματος με χρήση Εφαρμογών ΤΠΕ», της Γενικής Γραμματείας Έρευνας Καινοτομίας (Α.Π.ΕΥΔΕ-ΕΤΑΚ 2976/17.06.2021) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» ΕΣΠΑ 2014-2020, στον Τομέα προτεραιότητας Πολιτισμός – Τουρισμός και Δημιουργικές Βιομηχανίες με συντονιστή το ΕΜΠ, με Επιστημονικά Υπεύθυνη την Ομότιμη Καθηγήτρια ΕΜΠ & Μέλος ΔΕ ΤΕΕ κα Αντωνία Μοροπούλου σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας με τον Πρόεδρό του κο Γιώργο Στασινό και τον Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης κο Πέτρο Ανδρεάκο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη-συζήτηση εργασίας με θέμα :«Αειφόρος Ανάπτυξη της Ανατολικής Μάνης με την Δημιουργία Νέων Τουριστικών Πόρων και Προϊόντων μέσω Ανάλυσης, Τεκμηρίωσης, Μοντελοποίησης, Διαχείρισης και Διατήρησης Πολιτιστικού Αποθέματος με χρήση Εφαρμογών των Τεχνολογιών της Πληροφορικής». Θα συζητηθούν οι άμεσες δυνατότητες που θα μπορούσε να προσφέρει το πρόγραμμα ΑΕΙ στην ανάπτυξη της Ανατολικής Μάνης.Η Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 και ώρα 10.30 π.μ. – 12.30 μ.μ.

στο Γύθειο

(Πολιτιστικό Κέντρο Γυθείου, Βασιλέως Γεωργίου Β' & Αρχαίου Θεάτρου 1)

και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

https://www.youtube.com/watch?v=jC4ZCyymcIQΚαλωσόρισμα θα απευθύνει ο φιλοξενών Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, κος Πέτρος Ανδρεάκος, εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Μεταφορών, κος Θεόδωρος Βερούτης και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΤΕΕ Πελοποννήσου, κα Χάρις Τσιώλη. Την εκδήλωση θα ευλογήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μάνης, κ.κ. Χρυσόστομος Γ'. Την έναρξη θα κηρύξει ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, κος Γιώργος Στασινός. Την εισήγηση θα παρουσιάσει εκ μέρους του Ε.Μ.Π. και της ερευνητικής κοινοπραξίας η Επιστημονικά Υπεύθυνη Ομότιμη Καθηγήτρια ΕΜΠ & Μέλος ΔΕ Τ.Ε.Ε., κα Μοροπούλου Αντωνία.

Στη σύσκεψη θα προβληθεί η τοποθέτηση του Μανιάτη Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κου Τάκη Θεοδωρικάκου, θα ομιλήσουν ο Γ.Γ. Μεταφορών κος Γιάννης Ξιφαράς, εκ μέρους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λακωνίας η κα Ευαγγελία Ελευθερίου, θα παρέμβουν εξ’αποστάσεως ο Αντιπρύτανης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών κος Γιώργος Χαρβαλιάς, ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών & Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κος Νικόλαος Ζαχαριάς. Έχουν επίσης προσκληθεί οι βουλευτές όλων των κομμάτων της Λακωνίας.

Θα γίνουν τοποθετήσεις επίσης από εκπροσώπουςτοπικών και αναπτυξιακών φορέων.
Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ