Με πλήρες ωράριο λειτουργεί το τουριστικό περίπτερο ΣπάρτηςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Δήμος Σπάρτης, ενημερώνει τους επισκέπτες, δημότες και επιχειρηματίες του τουρισμού πως το περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης στο Δήμο Σπάρτης, λειτουργεί πλέον με πλήρες ωράριο όλες τις ημέρες της εβδομάδας.


Από αρχές Μαρτίου το περίπτερο λειτουργούσε με προσωπικό του Δήμου Σπάρτης κατά τις πρωινές ώρες ενώ από την περασμένη εβδομάδα λειτουργεί και το απόγευμα με προσωπικό το οποίο προσλήφθηκε από την ΜΟΡΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ για ένα έτος, κατόπιν της προγραμματικής σύμβασης «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (info kiosk) ΣΤO ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ» που υπογράφτηκε μεταξύ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ και της ΜΟΡΙΑΣ Α.Ε.


Το ωράριο λειτουργίας του περιπτέρου τουριστικής πληροφόρησης Σπάρτης είναι 9:00 με 15:00 και 17:00 με 22:30 καθημερινά. Στο περίπτερο παρέχονται πληροφορίες για τα αξιοθέατα, τις ώρες λειτουργίας των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων και διανέμονται τουριστικά φυλλάδια και χάρτες του Δήμου Σπάρτης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Η αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης κα Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου Γεωργία δήλωσε πως «Οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Σπάρτης συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε τα δύο τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας. Καταφέραμε για 2η συνεχή χρονιά σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου να δώσουμε λύση στη λειτουργία του περιπτέρου τουριστικής πληροφόρησης και θα επεκτείνουμε τη συνεργασία μας και σε άλλους δράσεις που αφορούν τον τουρισμό».


Υπενθυμίζουμε πως όσοι οι επιχειρηματίες τουρισμού του Δήμου Σπάρτης το επιθυμούν, μπορούν να τοποθετήσουν διαφημιστικό υλικό της επιχείρησης τους στο περίπτερο κατόπιν συνεννόησης με το προσωπικό, καθώς και να προμηθευτούν υλικό τουριστικής πληροφόρησης (φυλλάδια και χάρτες) για τους πελάτες τους. Το τηλέφωνο επικοινωνίας του περιπτέρου είναι 2731025811.
Εκ του Δήμου


Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ: δύο 55χρονοι, ένας 48χρονος και ένας 24χρονος

Επιστρέφει η εμποροπανήγυρης Μυστρά, μετά από δύο χρόνια

ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ - ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΠΟΡΙ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

ΕΟΔ Λακωνίας: "εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας και τα συλλυπητήριά μας"

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ