Διπλωματικές και Προαγωγικές εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής ‘’Πέτρος ο Λακεδαιμόνιος’’Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ευσταθίου, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι Διπλωματικές και Προαγωγικές εξετάσεις της, αναγνωρισμένης από το Κράτος, Σχολής Βυζαντινής Μουσικής ‘’Πέτρος ο Λακεδαιμόνιος’’ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Τσάκος μαζί με τους εκλεκτούς καθηγητές της Σχολής κ.κ. Παναγιώτη Χρόνη και Νικόλαο Ταπραντζή, καλωσόρισαν τα αξιότιμα μέλη της επιτροπής, τον Πρωτοπρεσβύτερο Βασίλειο Καπερώνη, καθηγητή της οικείας Σχολής, τον κ. Σπυρίδωνα Παυλάκη, καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής και καθηγητή του Εθνικού Ωδείου Αθηνών, τον κ. Δημήτριο Κυριακόπουλο, καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής και Διευθυντή του Θουκυδίδειου Ωδείου, την κα Αικατερίνη Σαβίνο, καθηγήτρια Βυζαντινής Μουσικής και Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείο Πάρου, καθώς και τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Κωνσταντίνο Ορφανάκο.

Δόθηκαν τρία Διπλώματα με Άριστα σε τρείς σπουδάστριες, οι οποίες απέδειξαν την αξία και την γνώση τους πάνω στην Βυζαντινή Μουσική τέχνη.

Οι προαγωγικές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων της περιόδου 2021-2022 στα δύο παραρτήματα της Σχολής, στη Σπάρτη και τους Μολάους. Ο κ. Παναγιώτης Χρόνης μαζί με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Σχολής Πρωτ. Νικόλαο Τσάκο, τον υπεύθυνο καθηγητή του τμήματος Μολάων Πρωτ. Βασίλειο Καπερώνη και τον εκλεκτό καθηγητή κ. Νικόλαο Ταπραντζή, αφού παρακολούθησαν την απόδοση ποικίλων βυζαντινών εκκλησιαστικών μελών από τους σπουδαστές της Σχολής, γεμάτοι ελπίδα και αισιοδοξία από την απόδοση των σπουδαστών και σπουδαστριών, τούς επαίνεσαν για τη σκληρή δουλειά που κατέβαλαν κατά την διάρκεια της χρονιάς και την πρόοδό τους. Συγχρόνως, τους παρότρυναν να συνεχίσουν με ζήλο και επιμονή όλη τη διάρκεια του Καλοκαιριού, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με την ελπίδα και το όραμα να στελεχωθούν όλα τα αναλόγια της Ιεράς Μητροπόλεώς μας μέσω των καρπών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, σπουδαστών και σπουδαστριών.Σχόλια

LAKONES.gr

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

EKTAKTO - Συνελήφθησαν 4 άτομα για ληστεία στη Λακωνία

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΑΚΟ με καταγωγή από τον Ασωπό Λακωνίας

ΣΠΑΡΤΗ - ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ "ΓΑΖΩΣΑΝ" ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ

Νέα Οφθαλμίατρος στη Ν.Μ. Μολάων - 17η κατά σειρά πρόσληψη μόνιμου Ιατρού !

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ