Διπλωματικές και Προαγωγικές εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής ‘’Πέτρος ο Λακεδαιμόνιος’’Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ευσταθίου, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι Διπλωματικές και Προαγωγικές εξετάσεις της, αναγνωρισμένης από το Κράτος, Σχολής Βυζαντινής Μουσικής ‘’Πέτρος ο Λακεδαιμόνιος’’ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Τσάκος μαζί με τους εκλεκτούς καθηγητές της Σχολής κ.κ. Παναγιώτη Χρόνη και Νικόλαο Ταπραντζή, καλωσόρισαν τα αξιότιμα μέλη της επιτροπής, τον Πρωτοπρεσβύτερο Βασίλειο Καπερώνη, καθηγητή της οικείας Σχολής, τον κ. Σπυρίδωνα Παυλάκη, καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής και καθηγητή του Εθνικού Ωδείου Αθηνών, τον κ. Δημήτριο Κυριακόπουλο, καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής και Διευθυντή του Θουκυδίδειου Ωδείου, την κα Αικατερίνη Σαβίνο, καθηγήτρια Βυζαντινής Μουσικής και Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείο Πάρου, καθώς και τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Κωνσταντίνο Ορφανάκο.

Δόθηκαν τρία Διπλώματα με Άριστα σε τρείς σπουδάστριες, οι οποίες απέδειξαν την αξία και την γνώση τους πάνω στην Βυζαντινή Μουσική τέχνη.

Οι προαγωγικές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων της περιόδου 2021-2022 στα δύο παραρτήματα της Σχολής, στη Σπάρτη και τους Μολάους. Ο κ. Παναγιώτης Χρόνης μαζί με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Σχολής Πρωτ. Νικόλαο Τσάκο, τον υπεύθυνο καθηγητή του τμήματος Μολάων Πρωτ. Βασίλειο Καπερώνη και τον εκλεκτό καθηγητή κ. Νικόλαο Ταπραντζή, αφού παρακολούθησαν την απόδοση ποικίλων βυζαντινών εκκλησιαστικών μελών από τους σπουδαστές της Σχολής, γεμάτοι ελπίδα και αισιοδοξία από την απόδοση των σπουδαστών και σπουδαστριών, τούς επαίνεσαν για τη σκληρή δουλειά που κατέβαλαν κατά την διάρκεια της χρονιάς και την πρόοδό τους. Συγχρόνως, τους παρότρυναν να συνεχίσουν με ζήλο και επιμονή όλη τη διάρκεια του Καλοκαιριού, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με την ελπίδα και το όραμα να στελεχωθούν όλα τα αναλόγια της Ιεράς Μητροπόλεώς μας μέσω των καρπών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, σπουδαστών και σπουδαστριών.Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ