Μεγάλη διεθνής επιτυχία στο Ισραήλ για τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου



Μεγάλη διεθνής επιτυχία στο Ισραήλ για τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

• Στον TERRAOLIVO IOOC 2022

Έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς παγκοσμίως

Με 14 βραβεύσεις σε 14 συμμετοχές

5 Grand Prestige Gold, 8 Prestige Gold & 1 Gold βραβεία

Νέο μοναδικό ρεκόρ 558 διεθνών βραβείων Έλληνα ελαιοπαραγωγού


Μεγάλη επιτυχία σε διεθνές επίπεδο για την Ελλάδα, με 14 βραβεία σε 14 συμμετοχές των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, σημειώθηκε στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου TERRAOLIVO International Olive Oil Competition 2022.

Ο συγκεκριμένος διεθνής διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ από 13 έως 24 Ιουνίου 2022. Διαθέτει πολύ υψηλά ποιοτικά κριτήρια επιλογής και βράβευσης ελαιολάδων, εφαρμόζοντας standards αξιολόγησης σύμφωνα με τις μεθόδους που ορίζει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου.

Λόγω του πολύ υψηλού βαθμού δυσκολίας κατατάσσεται ως ο Νο.1 διαγωνισμός της Ασιατικής ηπείρου αλλά και στην τριάδα των μεγαλύτερων διαγωνισμών του κόσμου, με την πολύ υψηλή βαθμολογία 9 / 10, βάσει της παγκόσμιας κατάταξης EVOO World Ranking (EVOOWR).

Η γευσιγνωστική δοκιμή των ελαιολάδων στον TERRAOLIVO IOOC 2022 πραγματοποιήθηκε από 40 και πλέον ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου (olive oil expert & panel tasters) διεθνούς κύρους, από πολλές χώρες του κόσμου, αποκλειστικά με την μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας (blind tasting).

O πολύ υψηλός βαθμός δυσκολίας του διαγωνισμού συμπληρώνεται από τον πολύ μεγάλο παγκόσμιο συναγωνισμό και από τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών, που για το 2022 ξεπέρασε τα 650 ελαιόλαδα, προερχόμενα από πάρα πολλές ελαιοπαραγωγικές χώρες με πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, συμμετείχαν στον διεθνή διαγωνισμό του Ισραήλ, TERRAOLIVO International Olive Oil Competition 2022 με δεκατέσσερα (14) εξειδικευμένα βιολογικά - gourmet ελαιόλαδα τους και τιμήθηκαν με τον αριθμό των δεκατεσσάρων (14) βραβείων σε όλα τα δείγματα ελαιολάδων τους, συγκεντρώνοντας πολύ υψηλές βαθμολογίες από τους ειδικούς κριτές.

Τα βιολογικά και gourmet ελαιόλαδα των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου βραβεύτηκαν με 5 Grand Prestige Gold, 8 Prestige Gold και 1 Gold Award βραβεία. Συγκεκριμένα, τα βραβευμένα ελαιόλαδα είναι:



MASTERPIECE Blend evoo - Grand Prestige Gold

Flavored Gourmet ENIGMA – Grand Prestige Gold

SYLLEKTIKON Gourmet evoo - Grand Prestige Gold

AGOURELAIO Βιολογικό - Grand Prestige Gold

OLEOASTRON Gourmet Evoo - Grand Prestige Gold



MAJESTIC Blend evoo - Prestige Gold

TREASURE Blend evoo - Prestige Gold

GEMSTONE Blend evoo - Prestige Gold

ENSTAGMA Saffron EVOO - Prestige Gold

PLUS HEALTH GREEN evoo - Prestige Gold

ENSTAGMA Saffron & Sage - Prestige Gold

PLUS HEALTH BLUE evoo - Prestige Gold

ENSTAGMA Saffron & Rosemary - Prestige Gold



ARMONIA Βιολογικό - Gold Award



Αποτελεί μια αξιόλογα μεγάλη διάκριση για Έλληνα ελαιοπαραγωγό, η επιβράβευση που σημειώθηκε στην Ιερουσαλήμ και στον TERRAOLIVO IOOC 2022, σε ένα διαγωνισμό παγκόσμιας εμβέλειας με αυτές τις δεκατέσσερις (14) υψηλού επιπέδου βραβεύσεις.

Η εξαιρετική αυτή απόλυτη επιβράβευση του 100% στο Ισραήλ είναι διεθνούς κύρους, και ταυτόχρονα σηματοδοτεί μια διάκριση πολύ υψηλού επιπέδου στο χώρο της ελαιοκομίας για την χώρα μας, την Ελλάδα, τον τόπο μας, τη Σπάρτη Λακωνίας καθώς και για την πορεία των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου εδώ και 30 χρόνια.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου με τα εκπληκτικά αποτελέσματα στο Ισραήλ για το 2022, συμπληρώνουν τον μοναδικό αριθμό των 558 διεθνών βραβεύσεων σε αναγνωρισμένους διαγωνισμούς υψηλού κύρους ανά τον κόσμο. Ο αριθμός αυτός αποτελεί ένα εξελισσόμενο παγκόσμιο ρεκόρ βραβεύσεων για Έλληνα ελαιοπαραγωγό που καλλιεργεί, παράγει και τυποποιεί αποκλειστικά τα δικά του βιολογικά ελαιοπροϊόντα (Single Estate & Terroir organic producer).
















Σχόλια

LAKONES.gr

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΕΚΤΑΚΤΟ - Φωτιά σε πολυκατοικία στη Σπάρτη

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΑΚΟ με καταγωγή από τον Ασωπό Λακωνίας

EKTAKTO - Συνελήφθησαν 4 άτομα για ληστεία στη Λακωνία

ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΝΕΝΟΥΣ

Ο κύριος Γιώργος Δημόπουλος έφυγε… Έχοντας δίκαια κερδίσει «τον έπαινο του Δήμου και των Σοφιστών»

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ