Π. Νίκας: “κρίσιμος ο ρόλος της ΟΚΕ, οι προσπάθειές πρέπει να στηρίζονται”Προφανώς, ο ρόλος της ΟΚΕ (Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος) είναι εξόχως κρίσιμος -ιδιαίτερα σε δύσκολες περιόδους, όπως αυτή που διανύουμε- και ως εκ τούτου οι προσπάθειές της πρέπει να στηρίζονται.

Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας χαιρετίζοντας, το απόγευμα χθες Δευτέρα 11 Ιουλίου, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΟΚΕ στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αργολίδας, στο Αργος.

Ο περιφερειάρχης, χαρακτήρισε την ΟΚΕ “χρήσιμο εργαλείο συνεννόησης μεταξύ κοινωνικών ομάδων και τάξεων”, επισημαίνοντας παράλληλα ότι “σκοπός της είναι να προωθεί, με δίκαιο και αντικειμενικό τρόπο, διάφορα ζητήματα που απασχολούν το κοινωνικό σύνολο -ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε, καθώς μετά τα μνημόνια, την πανδημία του νέου κορονοϊού και τον εξελισσόμενο στην Ουκρανία πόλεμο επικρατεί ανασφάλεια και προκύπτουν δύσκολες καταστάσεις ιδιαίτερα για τους εμπερίστατους και τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες”, για να καταλήξει σημειώνοντας:

“Η ΟΚΕ πρέπει, με την παρέμβασή της και τον ορθολογισμό της, να βοηθήσει ώστε να υπάρχει κοινωνική ισορροπία και γαλήνη”.

Αντικείμενο της χθεσινής εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της Πράξης “Ολοκληρωμένος μηχανισμός παρακολούθησης του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη”, η οποία στοχεύει στην παρακολούθηση των εξελίξεων στις τέσσερις θεματικές ομάδες των διατάξεων του Αναθεωρημένου Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη και του Ευρωπαϊκού Πυλώνα Κοινωνικών Δικαιωμάτων.


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ