Π. Νίκας: “κρίσιμος ο ρόλος της ΟΚΕ, οι προσπάθειές πρέπει να στηρίζονται”Προφανώς, ο ρόλος της ΟΚΕ (Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος) είναι εξόχως κρίσιμος -ιδιαίτερα σε δύσκολες περιόδους, όπως αυτή που διανύουμε- και ως εκ τούτου οι προσπάθειές της πρέπει να στηρίζονται.

Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας χαιρετίζοντας, το απόγευμα χθες Δευτέρα 11 Ιουλίου, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΟΚΕ στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αργολίδας, στο Αργος.

Ο περιφερειάρχης, χαρακτήρισε την ΟΚΕ “χρήσιμο εργαλείο συνεννόησης μεταξύ κοινωνικών ομάδων και τάξεων”, επισημαίνοντας παράλληλα ότι “σκοπός της είναι να προωθεί, με δίκαιο και αντικειμενικό τρόπο, διάφορα ζητήματα που απασχολούν το κοινωνικό σύνολο -ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε, καθώς μετά τα μνημόνια, την πανδημία του νέου κορονοϊού και τον εξελισσόμενο στην Ουκρανία πόλεμο επικρατεί ανασφάλεια και προκύπτουν δύσκολες καταστάσεις ιδιαίτερα για τους εμπερίστατους και τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες”, για να καταλήξει σημειώνοντας:

“Η ΟΚΕ πρέπει, με την παρέμβασή της και τον ορθολογισμό της, να βοηθήσει ώστε να υπάρχει κοινωνική ισορροπία και γαλήνη”.

Αντικείμενο της χθεσινής εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της Πράξης “Ολοκληρωμένος μηχανισμός παρακολούθησης του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη”, η οποία στοχεύει στην παρακολούθηση των εξελίξεων στις τέσσερις θεματικές ομάδες των διατάξεων του Αναθεωρημένου Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη και του Ευρωπαϊκού Πυλώνα Κοινωνικών Δικαιωμάτων.


Σχόλια

LAKONES.gr

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

EKTAKTO - Συνελήφθησαν 4 άτομα για ληστεία στη Λακωνία

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΑΚΟ με καταγωγή από τον Ασωπό Λακωνίας

ΣΠΑΡΤΗ - ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ "ΓΑΖΩΣΑΝ" ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ

Νέα Οφθαλμίατρος στη Ν.Μ. Μολάων - 17η κατά σειρά πρόσληψη μόνιμου Ιατρού !

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ