6.455.145,48 € για «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ»Μία ακόμα σημαντική επιτυχία για τον Δήμο Ευρώτα έρχεται με την έγκριση της χρηματοδότησης στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών, του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης Δήμου Ευρώτα», ύψους 6.455.145,48 €.

Το έργο αφορά σε δύο σκέλη:

· Στην αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης κοινότητας Αγίου Δημητρίου και συγκεκριμένα την αλλαγή του αγωγού που συνδέει την δεξαμενή στην περιοχή Μαρί με την δεξαμενή του Αγ. Δημητρίου μήκους 10 χιλιομέτρων.

· Στην προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένου αυτόματου συστήματος ασύρματων ψηφιακών οικιακών υδρομέτρων παρακολούθησης δεδομένων κατανάλωσης του Δήμου Ευρώτα.

Σημειώνεται ότι η πρόταση του Δήμου αξιολογήθηκε θετικά, χωρίς περικοπή στον προϋπολογισμό, γεγονός που αναδεικνύει την αρτιότητα και πληρότητα του φακέλου της πρότασης που υποβλήθηκε.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ευρώτα, κ. Δήμος Βέρδος, επισημαίνει ότι έχουν κατατεθεί συνολικά 9 έργα προς ένταξη στο συγκεκριμένο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα, ο προϋπολογισμός των οποίων υπερβαίνει τα 12 εκατομμύρια ευρώ συνολικά. Μέχρι στιγμής έχουν εγκριθεί τα 3 από αυτά, με τον προϋπολογισμό τους να πλησιάζει τα 7,5 εκατομμύρια Ευρώ.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Δήμαρχος Ευρώτα: «Πολύ σημαντική η έγκριση χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», που έρχεται μετά την ένταξη του έργου για το νέο κτίριο παιδικού σταθμού στην τοπική κοινότητα Κροκεών Λακωνίας και του έργου για την προμήθεια e-πλατφόρμας για την οικονομική ανάπτυξη και την προβολή της επιχειρηματικής – τουριστικής δραστηριότητας και πολιτιστικής κληρονομίας του Δήμου Ευρώτα. Η πρότασή που εγκρίθηκε εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό για εκσυγχρονισμό του δικτύου ύδρευσης του Δήμου μας».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Βέρδος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην ηγεσία και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠ.ΕΣ., αλλά και στους συνεργάτες και τα στελέχη του Δήμου Ευρώτα για την προσπάθεια, που καταβλήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα και συνεχίζεται.


Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ