23 ΙΟΥΛΙΟΥ Μπάμπης Τσέρτος - Νάντια Καραγιάννη - Νίκος Καραγιάννης στο Συνοικισμό Γυθείου



Με μία μοναδική συναυλία αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή ξεκινά το Σάββατο 23 Ιουλίου από το Συνοικισμό Γυθείου το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι στο Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Ο Μπάμπης Τσέρτος, η Νάντια Καραγιάννη και ο Νίκος Καραγιάννης παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με όλα τα αγαπημένα τραγούδια που συνέδεσαν τη Μικρά Ασία με αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Μια μουσική παράσταση γεμάτη θύμησες των εποχών εκείνων, αλλά και τραγούδια που οι δημιουργοί τους εμπνεύστηκαν και γράφτηκαν από τις επόμενες γενιές των ανθρώπων που ήρθαν από τη Μικρά Ασία για να δημιουργήσουν νέες σχολές και έκφρασης.

Ο Μπάμπης Τσέρτος, η Νάντια Καραγιάννη και ο Νίκος Καραγιάννης παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλα εκείνα τα μουσικά είδη που μας βοηθούν να ταξιδεύουμε σε όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής. Ξεκινώντας από το παραδοσιακό και το ρεμπέτικο και μετά από μια όμορφη περιδιάβαση στα σμυρναίικα, τα ρεμπέτικα, τα έντεχνα λαϊκά, αλλά και τα νεότερα τραγούδια, φτάνουμε στη σημερινή εκδοχή του λαϊκού αστικού τραγουδιού που ολοκληρώνει αυτήν την όμορφη συνάντηση.

Ο Μπάμπης Τσέρτος είναι γνωστός για την αγάπη του σε όλα σχεδόν τα μουσικά είδη αν και το όνομά του έχει συνδυαστεί με το ρεμπέτικο, το παραδοσιακό και το ελαφρό τραγούδι. Από το 1980 μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με πολλούς συνθέτες και τραγουδιστές, ενώ έχει πλούσια δισκογραφία σε πολλά είδη της ελληνικής μουσικής, όπως και πληθώρα συναυλιών στο εξωτερικό και σε όλη τη χώρα.

Η Νάντια Καραγιάννη είναι καταξιωμένη τραγουδίστρια με την πλατιά έννοια του όρου. Από τα πρώτα της βήματα και μέχρι σήμερα έχει τραγουδήσει με τους πιο σπουδαίους ερμηνευτές και συνθέτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει πλούσια δισκογραφία στο παραδοσιακό, το λαϊκό και το νεότερο τραγούδι.

Ο Νίκος Καραγιάννης είναι Έλληνας τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης. Είναι γιος της τραγουδίστριας Νάντιας Καραγιάννη και έχει μια δική του πορεία στο χώρο της σύνθεσης και της δισκογραφίας. Συμμετέχει ως τραγουδιστής σε συναυλίες στην Ελλάδα, αλλά έχει επίσης μεγάλη παρουσία τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική και το Ισραήλ.

Μαζί τους θα είναι έξι σπουδαίοι μουσικοί (πιάνο, κιθάρα, ακορντεόν, βιολί, κρουστά και μπουζούκι).

Τραγουδούν: Μπάμπης Τσέρτος - Νάντια Καραγιάννη - Νίκος Καραγιάννης

Παίζουν οι μουσικοί: Κώστας Ζαριδάκης (μπουζούκι – μαντολίνο), Μάνος Γρυσμπολάκης (ακορντεόν), Νίκος Μήλας (βιολί), Νίκος Καινουργιος (κιθάρα), Εύη Κανέλλου (κρουστά), Γιάννης Τσέρτος (πιάνο, επιμέλεια ορχήστρας και ενορχηστρώσεις). Στη ηχοληψία θα είναι ο Θράσος Σταμούλης.

Η ώρα έναρξης είναι στις 21.30’ και η είσοδος όπως πάντα ελεύθερη.




Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ