Ενημέρωση για τη συμμετοχή Επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση SIAL 15 -19 Οκτωβρίου 2022, στο Παρίσι | Κάλυψη του μεγαλύτερου κόστους συμμετοχής από Περιφέρεια και Επιμελητήριο Λακωνίας.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γύθειο 9 Ιουνίου 2022

Θέμα: Ενημέρωση για τη συμμετοχή Επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση SIAL 15-19 Οκτωβρίου 2022, στο Παρίσι/Κάλυψη του μεγαλύτερου κόστους συμμετοχής από Περιφέρεια και Επιμελητήριο Λακωνίας.

Σε συνέχεια προηγούμενου δελτίου (02/06/2022) σχετικά με τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση SIAL που θα διεξαχθεί 15-19 Οκτωβρίου 2022 στο Παρίσι, το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι, εκτός από την κάλυψη του 70% του κόστους συμμετοχής από την Περιφέρεια, το Επιμελητήριο Λακωνίας θα συμβάλει στη μείωση του κόστους (για το υπόλοιπο 30%) με την καταβολή 500,00€ με ΦΠΑ για την κάθε επιχείρηση/μέλος του Επιμελητηρίου Λακωνίας.

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής και εξαγωγών και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση στο e-mail tourismos@arcadia.gr και στο Επιμελητήριό μας στο e-mail info@lakoniacci.gr, έως και την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022. Προϋπόθεση για την καταβολή της επιχορήγησης είναι η εξόφληση των συνδρομών προς το Επιμελητήριο έως και το έτος 2022 ή η κατάθεση αιτήματος διακανονισμού.

Υπενθυμίζεται ότι ο μέγιστος αριθμός των επιχειρήσεων, που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ανέρχεται στους δεκαπέντε (15), ήτοι τρεις (3) ανά Περιφερειακή Ενότητα. Η επιλογή των επιχειρήσεων θα γίνει με χρονική σειρά προτεραιότητας αλλά και με γνώμονα την ανάγκη εκπροσώπησης, κατά το δυνατό, περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων. Ως εκ τούτου, λόγω αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί μεν η αναφερόμενη σειρά προτεραιότητας, αλλά, παράλληλα, θα πρέπει εντός τριών ημερών από τη λήξη της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής να κατατεθεί και το ποσό της εγγραφής. Σε περίπτωση ακύρωσης, το ποσό αυτό επιστρέφεται μόνον στην περίπτωση αναπλήρωσης της θέσης. Ταυτόχρονα γίνονται προσπάθειες από την Περιφέρεια για κατοχύρωση περισσότερων τετραγωνικών μέτρων για την κάλυψη συμμετοχής περισσότερων επιχειρήσεων.

ΑρχείαΑίτηση Συμμετοχής


Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φωτιά πριν από λίγο στη Σπάρτη

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΣΥΛΛΗΨΗ 58χρονου

Ζ.ΚΑΡΟΥΝΗΣ Μονή Αγίων Αναργύρων : ηχογραφήσαμε την ακολουθία των αγίων Ιωσήφ του ησυχαστού Δανιήλ και Εφραίμ των Κατουνακιωτών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΓΟΥΛΑ: Δεν έπεφτε καρφίτσα στη συναυλία Περίδη

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ