Ενημέρωση για τη συμμετοχή Επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση SIAL 15 -19 Οκτωβρίου 2022, στο Παρίσι | Κάλυψη του μεγαλύτερου κόστους συμμετοχής από Περιφέρεια και Επιμελητήριο Λακωνίας.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γύθειο 9 Ιουνίου 2022

Θέμα: Ενημέρωση για τη συμμετοχή Επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση SIAL 15-19 Οκτωβρίου 2022, στο Παρίσι/Κάλυψη του μεγαλύτερου κόστους συμμετοχής από Περιφέρεια και Επιμελητήριο Λακωνίας.

Σε συνέχεια προηγούμενου δελτίου (02/06/2022) σχετικά με τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση SIAL που θα διεξαχθεί 15-19 Οκτωβρίου 2022 στο Παρίσι, το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι, εκτός από την κάλυψη του 70% του κόστους συμμετοχής από την Περιφέρεια, το Επιμελητήριο Λακωνίας θα συμβάλει στη μείωση του κόστους (για το υπόλοιπο 30%) με την καταβολή 500,00€ με ΦΠΑ για την κάθε επιχείρηση/μέλος του Επιμελητηρίου Λακωνίας.

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής και εξαγωγών και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση στο e-mail tourismos@arcadia.gr και στο Επιμελητήριό μας στο e-mail info@lakoniacci.gr, έως και την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022. Προϋπόθεση για την καταβολή της επιχορήγησης είναι η εξόφληση των συνδρομών προς το Επιμελητήριο έως και το έτος 2022 ή η κατάθεση αιτήματος διακανονισμού.

Υπενθυμίζεται ότι ο μέγιστος αριθμός των επιχειρήσεων, που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ανέρχεται στους δεκαπέντε (15), ήτοι τρεις (3) ανά Περιφερειακή Ενότητα. Η επιλογή των επιχειρήσεων θα γίνει με χρονική σειρά προτεραιότητας αλλά και με γνώμονα την ανάγκη εκπροσώπησης, κατά το δυνατό, περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων. Ως εκ τούτου, λόγω αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί μεν η αναφερόμενη σειρά προτεραιότητας, αλλά, παράλληλα, θα πρέπει εντός τριών ημερών από τη λήξη της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής να κατατεθεί και το ποσό της εγγραφής. Σε περίπτωση ακύρωσης, το ποσό αυτό επιστρέφεται μόνον στην περίπτωση αναπλήρωσης της θέσης. Ταυτόχρονα γίνονται προσπάθειες από την Περιφέρεια για κατοχύρωση περισσότερων τετραγωνικών μέτρων για την κάλυψη συμμετοχής περισσότερων επιχειρήσεων.

ΑρχείαΑίτηση Συμμετοχής


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ