Δικαιώματα Μουσικής: Υπεγράφη η συμφωνία μεταξύ του GEA και ΕπιμελητηρίωνΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Γύθειο 20 Ιουνίου 2022


Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις/μέλη του ότι στις 9 Ιουνίου 2022 υπεγράφη η συμφωνία για τα δικαιώματα μουσικής μεταξύ του GEA και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, η οποία εξασφαλίζει την εδραίωση μακρόπνοων σχέσεων σεβασμού και εμπιστοσύνης μεταξύ των Μουσικών, τραγουδιστών και Παραγωγών και των επιχειρήσεων των κλάδων της καφέ – εστίασης και της διασκέδασης.

Αυτή η νέα πρωτοβουλία έχει ως πρωταρχικό στόχο την ομαλή αποκατάσταση της αγοράς σε σχέση με τα δικαιώματα μουσικής με κοινωνική ευθύνη απέναντι στις επιχειρήσεις, τους δικαιούχους, το κράτος και την κοινωνία σε καιρούς πανδημίας και πολέμου που οδήγησαν σε εκτόξευση των τιμών, οικονομική κρίση και ύφεση αλλά και σε κλίμα αβεβαιότητας και μόνιμης ανησυχίας για την επόμενη μέρα και πώς αυτή θα αποκατασταθεί.

Στην καμπάνια, η οποία θα είναι σε ισχύ για *2 ολόκληρους μήνες μπορούν να συμμετέχουν όλες οι επιχειρήσεις αποκλειστικά από τον κλάδο της καφε-εστίασης και νυχτερινής διασκέδασης, εφόσον έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους στο Επιμελητήριο. Οι επιχειρήσεις μπορούν να συμβληθούν ρυθμίζοντας, σε άκρως προνομιακή τιμή, όλες τις εκκρεμότητες των αναδρομικών ετών χρήσης μουσικής από την έναρξή τους έως και 2022.

Μοναδική προϋπόθεση, η υπογραφή 2ετούς συμφωνίας που θα αποτυπώνει σε ένα συνολικό πακέτο τις αμοιβές όλων των ετών έως και 2023. Το ύψος της αμοιβής θα ορίζεται από εξειδικευμένο εκπρόσωπο του Οργανισμού σε συνεργασία με τον εκάστοτε επιχειρηματία, βάσει της πραγματικής δραστηριότητας της επιχείρησης.

*Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Gea music και να υποβάλλουν την αίτησή τους, ακολουθώντας τον σύνδεσμό www.geamusic.gr ή σκανάροντας με το κινητό τους το QR Code που ακολουθεί.


ΑρχείαΣχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Με θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι... "

"Με λύπη μας ενημερωθήκαμε για την εκδημία δύο εξαίρετων συναδέλφων..."

Επιμνημόσυνη δέηση στη Λάγια για τον πεσόντα Μανιάτη Ήρωα Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ