Δικαιώματα Μουσικής: Υπεγράφη η συμφωνία μεταξύ του GEA και Επιμελητηρίων



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Γύθειο 20 Ιουνίου 2022


Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις/μέλη του ότι στις 9 Ιουνίου 2022 υπεγράφη η συμφωνία για τα δικαιώματα μουσικής μεταξύ του GEA και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, η οποία εξασφαλίζει την εδραίωση μακρόπνοων σχέσεων σεβασμού και εμπιστοσύνης μεταξύ των Μουσικών, τραγουδιστών και Παραγωγών και των επιχειρήσεων των κλάδων της καφέ – εστίασης και της διασκέδασης.

Αυτή η νέα πρωτοβουλία έχει ως πρωταρχικό στόχο την ομαλή αποκατάσταση της αγοράς σε σχέση με τα δικαιώματα μουσικής με κοινωνική ευθύνη απέναντι στις επιχειρήσεις, τους δικαιούχους, το κράτος και την κοινωνία σε καιρούς πανδημίας και πολέμου που οδήγησαν σε εκτόξευση των τιμών, οικονομική κρίση και ύφεση αλλά και σε κλίμα αβεβαιότητας και μόνιμης ανησυχίας για την επόμενη μέρα και πώς αυτή θα αποκατασταθεί.

Στην καμπάνια, η οποία θα είναι σε ισχύ για *2 ολόκληρους μήνες μπορούν να συμμετέχουν όλες οι επιχειρήσεις αποκλειστικά από τον κλάδο της καφε-εστίασης και νυχτερινής διασκέδασης, εφόσον έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους στο Επιμελητήριο. Οι επιχειρήσεις μπορούν να συμβληθούν ρυθμίζοντας, σε άκρως προνομιακή τιμή, όλες τις εκκρεμότητες των αναδρομικών ετών χρήσης μουσικής από την έναρξή τους έως και 2022.

Μοναδική προϋπόθεση, η υπογραφή 2ετούς συμφωνίας που θα αποτυπώνει σε ένα συνολικό πακέτο τις αμοιβές όλων των ετών έως και 2023. Το ύψος της αμοιβής θα ορίζεται από εξειδικευμένο εκπρόσωπο του Οργανισμού σε συνεργασία με τον εκάστοτε επιχειρηματία, βάσει της πραγματικής δραστηριότητας της επιχείρησης.

*Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Gea music και να υποβάλλουν την αίτησή τους, ακολουθώντας τον σύνδεσμό www.geamusic.gr ή σκανάροντας με το κινητό τους το QR Code που ακολουθεί.


Αρχεία



Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ