Νεοκλής Κρητικός: Η ασφάλεια των συμπολιτών μου βασική μου μέριμναΝεοκλής Κρητικός: Η ασφάλεια των συμπολιτών μου βασική μου μέριμνα


Συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Λευτέρη Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα, πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός.

Στις συζητήσεις τέθηκαν τα προβλήματα που εντοπίζονται σε περιοχές της Λακωνίας από την έντονη παραβατικότητα συγκεκριμένης ομάδας συμπολιτών μας, παραβατικότητα η οποία, θέτει σε κίνδυνο και την ανθρώπινη ζωή.

Ο κ. Κρητικός αφού συνεχάρη τον κ. Σκούμα για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ενημερώθηκε για το νέο επιχειρησιακό μοντέλο και τα αποτελέσματα που αυτό φέρνει σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, ενώ ζήτησε από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο το έργο του, καθώς η ανησυχία της οποίας γίνεται δέκτης από τους συμπολίτες του, εντείνεται.

Σημείωσαν τέλος και οι δύο, ότι τα αποτελέσματα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας το τελευταίο δεκαήμερο είναι σημαντικά και πρόθεση όλων είναι να συνεχιστεί το έργο μείωσης της εγκληματικότητας με τον ίδιο ρυθμό, για την εμπέδωση της ασφάλειας των συμπολιτών μας.Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ