ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ: ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣΑναφορικά με την συσσώρευση απορριμμάτων που παρατηρήθηκε σε ορισμένα σημεία του δήμου Σπάρτης τις τελευταίες μέρες υπογραμμίζουμε τα εξής:

1- Από το Σάββατο 18 Ιουνίου έως και την Τέταρτη 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση του νέου ανάδοχου μεταφοράς των απορριμμάτων προς την Παλαιοχούνη Αρκαδίας, γεγονός που περιόρισε, πολύ προσωρινά, τη συχνότητα αποκομιδής.

2- Η χρονοβόρα διαδικασία πιστοποίησης ΚΤΕΟ και του ελέγχου των απορριμματοφόρων ολοκληρώθηκε και από τη Δευτέρα, όλα τα οχήματα του Δήμου, θα μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους.

3- Τα δρομολόγια των οχημάτων που ήταν εκτός υπηρεσίας κάλυψαν τα υπόλοιπα απορριμματοφόρα που έχει ο Δήμος Σπάρτης στη διάθεσή του.

4- Τα οχήματα που έχει στη διάθεσή της η Δημοτική Αρχή είναι παλαιά και καταπονημένα και συνεχώς απαιτούν επισκευές σε συνεργεία.

Προγραμματίζουμε τη σταδιακή αντικατάστασή τους, σύμφωνα με τις οικονομικές και χρηματοδοτικές δυνατότητες που έχουμε στη διάθεσή μας.

5- Προχωράμε στην υπογραφή σύμβασης με τη Λακωνική Βιοενεργειακή για τη διαχείριση των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων που ευελπιστούμε ότι θα μειώσει τα απορρίμματα που θα αποστέλλονται στη Παλαιοχούνη και μετέπειτα στη Σκάλα.

6- Σας γνωρίζουμε, επίσης, πως από το διάστημα 22 Ιουνίου έως και σήμερα 25 Ιουνίου, μεταφέρθηκαν στη μονάδα της Παλαιοχούνης, περισσότεροι από 150 τόνοι απορριμμάτων, γεγονός που υποδηλώνει ότι η υπηρεσία Καθαριότητας δεν σταμάτησε να εργάζεται και συγκέντρωσε μεγαλύτερες ποσότητες απορριμμάτων από τις συνηθισμένες.

7- Πολλοί συνδημότες μας δυστυχώς εναποθέτουν κλαδιά, ξύλα και ογκώδη αντικείμενα όπου βρουν, πρόχειρα, και όπου τους βολεύει, παρά τις σαφείς οδηγίες της Υπηρεσίας, καθιστώντας έτσι το έργο για μια καθαρή Σπάρτη πολύ πιο δύσκολο!

Ζητάμε για ακόμα μια φορά την κατανόηση σας.

Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ: δύο 55χρονοι, ένας 48χρονος και ένας 24χρονος

Επιστρέφει η εμποροπανήγυρης Μυστρά, μετά από δύο χρόνια

ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ - ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΠΟΡΙ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

ΕΟΔ Λακωνίας: "εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας και τα συλλυπητήριά μας"

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ