ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ Ενημέρωση : Για το εμπαιγμό της Περιφερειακής Αρχής Νίκα σχετικά με την Ελιά Καλαμών



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1.6.2022

Η Περιφερειακή Αρχή του κ.Νίκα είναι φανερό πλέον πως έχει αφήσει τη Λακωνία στο έλεος της. Απόλυτη ένδεια από σοβαρά αναπτυξιακά έργα και κανένα ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων των Λακώνων πολιτών.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως ξεπεράστηκε κάθε όριο αφού ο συνεργάτης του κ.Νίκα και αρμόδιος για τα αγροτικά ζητήματα Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ.Στάθης Αναστασόπουλος εκδηλώνει έντονο ενθουσιασμό σε πανηγυρικό τόνο για τη δήθεν «επιτυχία» της Μεσσηνίας μετά την απόφαση του ΣτΕ που αφορά την ΠΟΠ «Ελιά Καλαμάτας».

Ο Μεσσήνιος κ.Αναστασόπουλος θριαμβολογεί για την υπεράσπιση των συμφερόντων των Μεσσήνιων παραγωγών και τυποποιητών και παράλληλα αδιαφορεί για τις επιπτώσεις και τις βλάβες που μπορεί να επιφέρει αυτή η απόφαση στους Λάκωνες παραγωγούς.

Καλώ τον κ.Νίκα άμεσα να καλέσει έκτακτη ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα το ζήτημα ΠΟΠ «Ελιά Καλαμάτας» και τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν μετά την απόφαση του ΣτΕ, η οποία εάν υλοποιηθεί άμεσα είναι σίγουρο πως θα επιφέρει ζημία στους Λάκωνες ελαιοκαλλιεργητές και πολύ πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στην αγορά του προϊόντος, αφού σε καμία περίπτωση δεν επαρκούν οι ποσότητες που προέρχονται από τη Μεσσηνία.

Καλώ άμεσα τον κ.Νίκα να αντικαταστήσει τον κ.Αναστασόπουλο και να τον απαλλάξει από τα καθήκοντα του γιατί απεδείχθη πως δεν μπορεί να εκπροσωπήσει το σύνολο των συμφερόντων των παραγωγών της Πελοποννήσου και κινείται αποκλειστικά με τοπικιστικά κριτήρια.

Αναμένω με ενδιαφέρον τη δημόσια θέση των Λακώνων Αντιπεριφερειαρχών. Στηρίζουν και πως την επέκταση του ΠΟΠ και στη Λακωνία; Το κρυφτό τελείωσε όλοι μπροστά στις ευθύνες μας.



Μιχαήλ Σταματάκος


Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Λακωνίας


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ