Προβολή ταινίας για τον Αγ. Πορφύριο στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου ΑμυκλώνΤο βράδυ της Κυριακής 5 Ιουνίου 2022, στο κατάμεστο από πιστούς προαύλιο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμυκλών, προβλήθηκε η ταινία ‘’Άγιος Πορφύριος, ένας Αγιος των ημερών μας’’.

Η συγκίνηση στους παρευρισκόμενους ήταν εμφανής, αφού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν άγνωστες πτυχές της ζωής του Αγίου, αλλά και να ακούσουν ηχητικά ντοκουμέντα, όπου ο ίδιος ο Άγιος αφηγούταν την ζωή του.

Ο εφημέριος του Ναού, Πανοσ. Αρχ. Ευσέβος Ρασσιάς, στη σύντομη ομιλία του επισήμανε τη μεγάλη χάρη του Αγίου στις ημέρες μας, αλλά και την ανάγκη προσηλώσεως στα ιδανικά και στις αξίες της πίστεώς μας. Ολοκληρώνοντας, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τον κ Μαρίνο Σχίζα, που είχε αναλάβει την τεχνική επιμέλεια, τον κ Σαράντο Ζαραφωνίτη, Διευθυντή του Συνεταιρισμού ΛΑΚΩΝΙΑ, για την προσφορά χυμών σε όλους τους παρευρισκόμενους, αλλά και προς τους πολύτιμους συνεργάτες της Ενορίας που εργάστηκαν για την βραδιά αυτή.

Σημειώνεται, ότι κάθε Τετάρτη στις 7.00 το απόγευμα τελείται, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμυκλών, η Ιερά Παράκληση του Αγίου Πορφύριου υπέρ υγείας και βοηθείας.


Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ένα φιλαράκι μας, ευγενικό και ευαίσθητο έφυγε απόψε από τούτη την ζωή χαρακωμένο από μεγάλες δυσκολίες!"

Φωτιά πριν από λίγο στη Σπάρτη

Menu 5 αστέρων στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων!

Στην Πάργα αντιπροσωπεία Μανιατών για τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής της Μάχης της Σπλάντζας και την θυσία του Κυριακούλη Μαυρομιχάλη

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ