Μόντρεαλ : Μεγάλη διάκριση για τους βιολογικούς ελαιώνες ΣακελλαρόπουλουΜόντρεαλ Καναδάς 2022 : Μεγάλη διάκριση για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

• Με 15 στα 15

• Με το απόλυτο 100% των συμμετοχών

• Με 5 Πλατινένια, 6 Χρυσά και 4 Ασημένια βραβεία

• Στο μεγάλο διεθνή διαγωνισμό της Βόρειας Αμερικής, CANADA IOOC 2022


Μια απόλυτη και εξαιρετικά μεγάλη διάκριση για Έλληνα ελαιοπαραγωγό που σημειώθηκε στον Καναδά, με 15 στα 15 και το απόλυτο ποσοστό βραβεύσεων του 100% των συμμετοχών για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, στο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδων CANADA International Olive Oil Competition 2022.

Ταυτόχρονα, οι 15 βραβεύσεις αυτές, συμπληρώνουν έναν νέο αριθμό ρεκόρ. Τα 529, πλέον, διεθνή βραβεία που έχουν συγκεντρώσει τα βιολογικά ελαιοπροϊόντα των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου αποτελούν ένα παγκόσμιο ρεκόρ βραβεύσεων για Έλληνα ελαιοπαραγωγό Single Estate – Terroir. Το γεγονός αυτό αποτυπώνει την δυναμική της Ελληνικής ελαιοκομίας, τοποθετώντας την Ελλάδα και την Σπάρτη Λακωνίας, στις πιο σημαντικές θέσεις του παγκόσμιου ελαιοκομικού χάρτη, αποτελώντας μεγάλη και ιδιαίτερη τιμή για τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, οι δεκαπέντε αυτές βραβεύσεις προέρχονται από την 2η έκδοση του διεθνή διαγωνισμού CANADA IOOC που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Μόντρεαλ, στην περιοχή του Κεμπέκ στον Καναδά, από 9 έως 20 Ιουνίου 2022. Ο συγκεκριμένος διεθνής διαγωνισμός εφαρμόζει αυστηρά standards αξιολόγησης, βασιζόμενος στις γευσιγνωστικές μεθόδους που ορίζει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου, αποκλειστικά με την μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας (blind tasting).

Η γευσιγνωστική δοκιμή των ελαιολάδων στον CANADA IOOC 2022, πραγματοποιείται από ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου (expert panel tasters) διεθνούς κύρους, προερχόμενους από διάφορες χώρες του κόσμου.

Για το 2022, συμμετείχαν εκατοντάδες ελαιόλαδα από πολλές ελαιοπαραγωγικές χώρες με πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας, ενώ ο διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδων CANADA International Olive Oil Competition είναι ο διαγωνισμός που τον παρακολουθούν ιδιαίτερα στην Αμερικάνικη ήπειρο, ιδιαίτερα στην βόρεια Αμερική αλλά ταυτόχρονα και σε πολλές χώρες παγκοσμίως.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, τιμήθηκαν με 15 εξαιρετικές βραβεύσεις σε ισάριθμες συμμετοχές ελαιολάδων τους παράλληλα με πολύ υψηλές βαθμολογίες που ξεπέρασαν και το 98 %. Συγκεκριμένα τα βραβευμένα βιολογικά και gourmet ελαιόλαδα των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου για το 2022 στον Καναδά, είναι:

TREASURE Blend evoo - Πλατινένιο

MASTERPIECE Blend evoo - Πλατινένιο

Flavored Gourmet ENIGMA – Πλατινένιο

OLEOASTRON Gourmet Evoo - Πλατινένιο

SYLLEKTIKON Gourmet evoo - Πλατινένιο

MAJESTIC Blend evoo - Χρυσό

GEMSTONE Blend evoo - Χρυσό

FYLLIKON Βιολογικό Πρωτέλαιο - Χρυσό

ENSTAGMA Gourmet evoo – Χρυσό

PLUS HEALTH GREEN evoo – Χρυσό

ENSTAGMA Saffron & Rosemary – Ασημένιο

AGOURELAIO Βιολογικό - Ασημένιο

PLUS HEALTH BLUE evoo - Ασημένιο

ENSTAGMA Saffron & Sage - Ασημένιο

ARMONIA Βιολογικό – Ασημένιο


Όλες αυτές οι εξαιρετικά υψηλές βραβεύσεις στο Μόντρεαλ του Καναδά για το 2022 αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, με κορυφαίες την ανάδειξη 5 gourmet στα κορυφαία του διαγωνισμού, βραβευμένα με πλατινένιο βραβείο από τους διεθνείς κριτές και με απόλυτα υψηλές βαθμολογίες, που ξεπέρασαν και το 98 %.

Οι δεκαπέντε (15) μεγάλες αυτές διεθνείς βραβεύσεις στον CANADA International Olive Oil Competition 2022 έχουν ιδιαίτερη σημασία για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, καθώς συμπληρώνουν τον μοναδικό αριθμό των 529 διεθνών βραβεύσεων παγκοσμίως, αριθμό ρεκόρ για Έλληνα ελαιοπαραγωγό αποκλειστικά των δικών του ελαιοπροϊόντων.
Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ