Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ στη Γιορτή του Πορτοκαλιού στη Στεφανιά"Στην έναρξη της Γιορτής του Πορτοκαλιού στη Στεφανιά του Δήμου Ευρώτα στη Λακωνία βρέθηκε ο πρ.Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης, συνοδευόμενος από τις Περιφερειακές Συμβούλους Ντίνα Νικολάκου και Μαργαρίτα Σπυριδάκου καθώς και από το στέλεχος της «Νέας Πελοποννήσου» Γιάννη Μπουκουβάλα.
Ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Στεφανιάς συνεχίζει για 30η χρονιά να διοργανώνει εκδηλώσεις για την ανάδειξη του πορτοκαλιού της Στεφανιάς και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου. Το πορτοκάλι αποτελεί μία από τις σημαντικότερες καλλιέργειες των παραγωγών της περιοχής συμβάλλοντας καθοριστικά στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και στον τομέα των εξαγωγών για όλη τη Χώρα.
Ο Πέτρος Τατούλης αφού συνεχάρη την Πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης, κατά τον χαιρετισμό του δήλωσε: «Ο αγροτικός κόσμος αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα αφού δεν υπάρχει συγκεκριμένη στρατηγική και δεν εφαρμόζονται πολιτικές για την ενίσχυση των παραγωγών μας. Η έλλειψη πολιτικών στήριξης του πρωτογενούς τομέα σε συνδυασμό με την αύξηση του κόστους παραγωγής αναδεικνύεται ως μείζον πρόβλημα με ορατό τον κίνδυνο της εγκατάλειψης της υπαίθρου.
Δυστυχώς τα ίδια ισχύουν και για το μοναδικό σε ποιότητα και γεύση πορτοκάλι της περιοχής της Στεφανιάς και των ευρύτερων περιοχών.
Οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε στην ανάδειξη των προβλημάτων και να διεκδικήσουμε άμεσα τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων για την ενίσχυση των παραγωγών μας».
Σε ό,τι αφορά τα έργα υποδομής στην περιοχή του Δήμου Ευρώτα, ο κ.Τατούλης κατήγγειλε τη νυν Περιφερειακή Αρχή για τη στέρηση στην περιοχή ενός από τα σημαντικότερα έργα που είχε προγραμματίσει και δημοπρατήσει η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή.
Ο κ.Νίκας επέλεξε να ακυρώσει τη μελέτη για μια ολοκληρωμένη παρέμβαση στα πλημμυρικά φαινόμενα του Ευρώτα, προϋπολογισμού 2.500.000€ από πόρους που είχαμε εξασφαλίσει ως Περιφερειακή Αρχή από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).
Το κομβικής σημασίας έργο για τους παραγωγούς της Λακωνίας έπεσε «θύμα» της εμμονής, του λαϊκισμού και του ρεβανσισμού του κ.Νίκα.
Ο κ.Περιφερειάρχης επέλεξε να ακυρώσει το έργο και το ποσό των 2.500.000€ που ανήκε στους πολίτες της Στεφανιάς και των ευρύτερων περιοχών του Δήμου Ευρώτα και του Δήμου Σπάρτης. Οι πόροι αυτοί κατασπαταλούνται για απευθείας αναθέσεις μικρών έργων, καλύπτοντας την πάγια τακτική του κ.Νίκα για αναθέσεις έργων σε αρεστούς και ημετέρους."


Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE