ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΛΑΩΝ : Έναρξη λειτουργίας του Αξονικού Τομογράφου!

 


ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΡΩΝΙΟΥ

Ιστορική στιγμή για τη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων! Έναρξη λειτουργίας του Αξονικού Τομογράφου!

Ένα “άπιαστο” όνειρο δεκαετιών για το Νοσοκομείο Μολάων -η απόκτηση και λειτουργία αξονικού τομογράφου- είναι πλέον πραγματικότητα!
Ακολουθώντας πιστά τον στρατηγικό μας προγραμματισμό, με σωστή προετοιμασία, σκληρή προσπάθεια, επιμονή και εργατικότητα, υλοποιήσαμε μόλις σε 24 μήνες, ένα εμβληματικό έργο στην ιστορία του Νοσοκομείου Μολάων!
Ξεπερνώντας γραφειοκρατικά και παντός είδους εμπόδια, αποκτήσαμε και θέσαμε σε λειτουργία έναν Υπερσύγχρονο Αξονικό Τομογράφο 16 τόμων, ο οποίος έρχεται να ικανοποιήσει μια πάγια και επιτακτική ανάγκη για την υγεία των κατοίκων ολόκληρης της Νοτιοανατολικής Λακωνίας!
Η λειτουργία του Αξονικού Τομογράφου θα καλύψει δυσλειτουργίες που είχαν σημαντική επίπτωση στην εύρυθμη λειτουργία Νοσοκομείου, θα διευκολύνει το έργο του προσωπικού και θα αναβαθμίσει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας της Νοσηλευτικής Μονάδας! Ειδικότερα, εξετάσεις που απαιτούσαν την διακομιδή των ασθενών στη Σπάρτη και χρειαζόταν αρκετές ώρες για να ολοκληρωθούν, θα πραγματοποιούνται πλέον μέσα σε λίγα λεπτά! Με τη δυνατότητα αυτή, μειώνεται η ταλαιπωρία των ασθενών, η επιβάρυνση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ- αυξάνοντας τη διαθεσιμότητά τους για τα πραγματικά επείγοντα περιστατικά, και αναβαθμίζεται συνολικά η παρεχόμενη ποιότητα υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας!
Η απόκτηση του Αξονικού Τομογράφου, αξίας 300.000€, πραγματοποιήθηκε μέσω ΕΣΠΑ- και συγκεκριμένα μέσω του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου- ενώ η διαμόρφωση του ειδικού χώρου λειτουργίας του μηχανήματος, αξίας 30.000€, υλοποιήθηκε μέσω Δωρεάς του Bodossaki Foundation - Ίδρυμα Μποδοσάκη.
Έχοντας αναβαθμίσει ολοκληρωτικά τη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων σε δύο μόλις χρόνια, με πλάνο και σκληρή δουλειά, συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι χρειάζεται προκειμένου να παρέχουμε στους κατοίκους της Νοτιοανατολικής Λακωνίας την ποιότητα Υπηρεσιών υγείας που τους αξίζει!

Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Με θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι... "

"Με λύπη μας ενημερωθήκαμε για την εκδημία δύο εξαίρετων συναδέλφων..."

Επιμνημόσυνη δέηση στη Λάγια για τον πεσόντα Μανιάτη Ήρωα Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ