ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΛΑΩΝ : Έναρξη λειτουργίας του Αξονικού Τομογράφου!

 


ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΡΩΝΙΟΥ

Ιστορική στιγμή για τη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων! Έναρξη λειτουργίας του Αξονικού Τομογράφου!

Ένα “άπιαστο” όνειρο δεκαετιών για το Νοσοκομείο Μολάων -η απόκτηση και λειτουργία αξονικού τομογράφου- είναι πλέον πραγματικότητα!
Ακολουθώντας πιστά τον στρατηγικό μας προγραμματισμό, με σωστή προετοιμασία, σκληρή προσπάθεια, επιμονή και εργατικότητα, υλοποιήσαμε μόλις σε 24 μήνες, ένα εμβληματικό έργο στην ιστορία του Νοσοκομείου Μολάων!
Ξεπερνώντας γραφειοκρατικά και παντός είδους εμπόδια, αποκτήσαμε και θέσαμε σε λειτουργία έναν Υπερσύγχρονο Αξονικό Τομογράφο 16 τόμων, ο οποίος έρχεται να ικανοποιήσει μια πάγια και επιτακτική ανάγκη για την υγεία των κατοίκων ολόκληρης της Νοτιοανατολικής Λακωνίας!
Η λειτουργία του Αξονικού Τομογράφου θα καλύψει δυσλειτουργίες που είχαν σημαντική επίπτωση στην εύρυθμη λειτουργία Νοσοκομείου, θα διευκολύνει το έργο του προσωπικού και θα αναβαθμίσει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας της Νοσηλευτικής Μονάδας! Ειδικότερα, εξετάσεις που απαιτούσαν την διακομιδή των ασθενών στη Σπάρτη και χρειαζόταν αρκετές ώρες για να ολοκληρωθούν, θα πραγματοποιούνται πλέον μέσα σε λίγα λεπτά! Με τη δυνατότητα αυτή, μειώνεται η ταλαιπωρία των ασθενών, η επιβάρυνση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ- αυξάνοντας τη διαθεσιμότητά τους για τα πραγματικά επείγοντα περιστατικά, και αναβαθμίζεται συνολικά η παρεχόμενη ποιότητα υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας!
Η απόκτηση του Αξονικού Τομογράφου, αξίας 300.000€, πραγματοποιήθηκε μέσω ΕΣΠΑ- και συγκεκριμένα μέσω του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου- ενώ η διαμόρφωση του ειδικού χώρου λειτουργίας του μηχανήματος, αξίας 30.000€, υλοποιήθηκε μέσω Δωρεάς του Bodossaki Foundation - Ίδρυμα Μποδοσάκη.
Έχοντας αναβαθμίσει ολοκληρωτικά τη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων σε δύο μόλις χρόνια, με πλάνο και σκληρή δουλειά, συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι χρειάζεται προκειμένου να παρέχουμε στους κατοίκους της Νοτιοανατολικής Λακωνίας την ποιότητα Υπηρεσιών υγείας που τους αξίζει!

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ