Ο Νεοκλής Κρητικός στην περιοδεία κλιμακίου στελεχών της ΝΔ στη Λακωνία



Ο Νεοκλής Κρητικός στην περιοδεία κλιμακίου στελεχών της ΝΔ στη Λακωνία

Το κλιμάκιο στελεχών της ΝΔ που επισκέφθηκε τη Λακωνία την Πέμπτη 23 Ιουνίου συνόδευσε ο Βουλευτής ΝΔ Νεοκλής Κρητικός. Το κλιμάκιο το οποίο αποτελείτο από το Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής και Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη, από το Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, την Υφυπουργό Εργασίας& Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, το Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννη Κωτσιόπουλο και τη Γραμματέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Θεοπίστη Κρυσταλλίδου, πραγματοποίησε παράλληλες επισκέψεις σε Σπάρτη, Μολάους, Αρεόπολη και Γύθειο. Τους ανωτέρω συνόδευσαν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λακωνίας Βασίλης Ορφανός και μέλη των ΔΗΜ.ΤΟ.

Ειδικότερα, ο κ. Κρητικός πραγματοποίησε σειρά σημαντικών επισκέψεων με επικεφαλής τον κο Κωτσιόπουλο αρχικά στο Τοπικό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όπου ενημερώθηκαν για τις δράσεις του από την Πρόεδρο Ποτούλα Ορφανού και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου και συζήτησαν με τη Διοικήτρια Εύη Παπαγεωργίου. Ακολούθως, μετέβησαν με την κα Παπαγεωργίου στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων και συναντήθηκαν με τον Αναπληρωτή Διοικητή Κωνσταντίνο Κορωνιό και το Σωματείο Εργαζομένων της Μονάδας. Στο επίκεντρο συζήτησης ο αξονικός τομογράφος, η εγκατάσταση και λειτουργία του οποίου έγινε μετά από την πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας, δίνοντας «ανάσα» στους κατοίκους της περιοχής. Επόμενος σταθμός ο Δήμος Ανατολικής Μάνης και συνάντηση με το Διευθυντή Κέντρου Υγείας Αρεόπολης Ανάργυρο Μαριόλη.

Το απόγευμα ο Νεοκλής Κρητικός έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης με τίτλο «Δίπλα σε κάθε πολίτη: Δίπλα σε κάθε οικογένεια» και κεντρική ομιλήτρια την κα Συρεγγέλα. Στη συζήτηση που συντόνισε η γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Χρυσαυγή Ατσιδάκου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο κ. Μαρινάκης, η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη, ο Βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Νίκων Τζινιέρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρος Βερούτης. Ο κ. Κρητικός αναφέρθηκε στη σημασία που δίνει η ΝΔ στη θωράκιση του θεσμού της οικογένειας, καθώς και στην προτεραιοποίηση στήριξης των εργαζόμενων γονέων.

Συνολικά, πρόκειται για εποικοδομητικές επαφές, οι οποίες υπήρξαν πηγή ενημέρωσης και μια εξαιρετική ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων.

 





Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ