Ο Νεοκλής Κρητικός στην περιοδεία κλιμακίου στελεχών της ΝΔ στη ΛακωνίαΟ Νεοκλής Κρητικός στην περιοδεία κλιμακίου στελεχών της ΝΔ στη Λακωνία

Το κλιμάκιο στελεχών της ΝΔ που επισκέφθηκε τη Λακωνία την Πέμπτη 23 Ιουνίου συνόδευσε ο Βουλευτής ΝΔ Νεοκλής Κρητικός. Το κλιμάκιο το οποίο αποτελείτο από το Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής και Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη, από το Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, την Υφυπουργό Εργασίας& Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, το Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννη Κωτσιόπουλο και τη Γραμματέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Θεοπίστη Κρυσταλλίδου, πραγματοποίησε παράλληλες επισκέψεις σε Σπάρτη, Μολάους, Αρεόπολη και Γύθειο. Τους ανωτέρω συνόδευσαν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λακωνίας Βασίλης Ορφανός και μέλη των ΔΗΜ.ΤΟ.

Ειδικότερα, ο κ. Κρητικός πραγματοποίησε σειρά σημαντικών επισκέψεων με επικεφαλής τον κο Κωτσιόπουλο αρχικά στο Τοπικό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όπου ενημερώθηκαν για τις δράσεις του από την Πρόεδρο Ποτούλα Ορφανού και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου και συζήτησαν με τη Διοικήτρια Εύη Παπαγεωργίου. Ακολούθως, μετέβησαν με την κα Παπαγεωργίου στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων και συναντήθηκαν με τον Αναπληρωτή Διοικητή Κωνσταντίνο Κορωνιό και το Σωματείο Εργαζομένων της Μονάδας. Στο επίκεντρο συζήτησης ο αξονικός τομογράφος, η εγκατάσταση και λειτουργία του οποίου έγινε μετά από την πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας, δίνοντας «ανάσα» στους κατοίκους της περιοχής. Επόμενος σταθμός ο Δήμος Ανατολικής Μάνης και συνάντηση με το Διευθυντή Κέντρου Υγείας Αρεόπολης Ανάργυρο Μαριόλη.

Το απόγευμα ο Νεοκλής Κρητικός έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης με τίτλο «Δίπλα σε κάθε πολίτη: Δίπλα σε κάθε οικογένεια» και κεντρική ομιλήτρια την κα Συρεγγέλα. Στη συζήτηση που συντόνισε η γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Χρυσαυγή Ατσιδάκου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο κ. Μαρινάκης, η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη, ο Βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Νίκων Τζινιέρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρος Βερούτης. Ο κ. Κρητικός αναφέρθηκε στη σημασία που δίνει η ΝΔ στη θωράκιση του θεσμού της οικογένειας, καθώς και στην προτεραιοποίηση στήριξης των εργαζόμενων γονέων.

Συνολικά, πρόκειται για εποικοδομητικές επαφές, οι οποίες υπήρξαν πηγή ενημέρωσης και μια εξαιρετική ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων.

 

Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Με θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι... "

"Με λύπη μας ενημερωθήκαμε για την εκδημία δύο εξαίρετων συναδέλφων..."

Επιμνημόσυνη δέηση στη Λάγια για τον πεσόντα Μανιάτη Ήρωα Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ