"ΦΡΕΝΟ" ΣΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ - ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑΣε λειτουργία τέθηκαν δύο νέες έξυπνες διαβάσεις στο Δήμο Ευρώτα και συγκεκριμένα στη Σκάλα, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας στις διελεύσεις πεζών και κυρίως των μαθητών κατά τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησής τους από τις σχολικές τους μονάδες.

Ειδικότερα, πρόκειται για ηλεκτρονική σήμανση, υπό τη μορφή ταμπέλας, η οποία, διαθέτοντας αισθητήρες (ραντάρ), καταγράφει και ενημερώνει μέσω ειδικής φωτεινής σήμανσης τους οδηγούς για την ταχύτητα του οχήματός τους, προκειμένου να την ελαττώσουν.

Οι δύο νέες έξυπνες διαβάσεις τοποθετήθηκαν η μία στην είσοδο της Σκάλας από Σπάρτη και η δεύτερη στην είσοδο της Σκάλας από Γύθειο και συγκεκριμένα στο σημεία όπου βρίσκεται το σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου και του Λυκείου Σκάλας, με στόχο η διέλευση των πεζών να καθίσταται ασφαλέστερη.

Ο Δήμος Ευρώτα με την προσθήκη των δύο νέων διαβάσεων διαθέτει συνολικά τέσσερις έξυπνες διαβάσεις, αποδεικνύοντας ότι η οδική ασφάλεια αποτελεί μείζον ζήτημα για το Δήμο. Ήδη βρίσκονται σε λειτουργία μία έξυπνη διάβαση στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Αγίου Δημητρίου και μία έξυπνη διάβαση στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Νιάτων.


Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ένα φιλαράκι μας, ευγενικό και ευαίσθητο έφυγε απόψε από τούτη την ζωή χαρακωμένο από μεγάλες δυσκολίες!"

Φωτιά πριν από λίγο στη Σπάρτη

Menu 5 αστέρων στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων!

Στην Πάργα αντιπροσωπεία Μανιατών για τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής της Μάχης της Σπλάντζας και την θυσία του Κυριακούλη Μαυρομιχάλη

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ