ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ: "Χάθηκε η χρηματοδότηση τουλάχιστον 500.000 ευρώ για αγροτική οδοποιία από το Υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων"

 


Δήμος Νταλιάνης
17 Ιουνίου στις 10:25 μ.μ. ·

Χάθηκε η χρηματοδότηση τουλάχιστον 500.000 ευρώ για αγροτική οδοποιία από το Υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Στην πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο της δράσης 4.3.4:«Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης δεν υποβλήθηκε καμμία πρόταση λόγω έλλειψης ωριμης μελέτης . Παρά την εγραφη προειδοποίηση της παράταξη μας , παρά την από κοινού απαίτηση των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης στην οικονομική επιτροπή , δεν υπήρξε καμία ενέργεια , παρόλο που αναθέτει εν λευκώ ο δήμαρχος στον Πάρνωνα ΑΕ μελέτες. Σε συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου είχε δηλώσει ότι βλέπουμε Το δρόμο Λάγιο- Βαλτακι. Αποδείχθηκε μια ακόμα ανάθεση σανού , που δικαιολογεί την απόλυτη συνέπεια του με την ανυπαρξία σχεδίου και υλοποίησης οτιδήποτε σοβαρού στο τόπο μας. Ο ομορος Δήμος Μονεμβασιάς υπέβαλε πρόταση καί εγκρίθηκε.
Είναι κρίμα να χάνονται χρήματα και έργα για το Δήμο Ευρώτα από μια δημοτική αρχή που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι οι άυλες εργασίες ωρίμανσης των πιστώσεων που είναι γραμμένες με κατάτμηση στον προϋπολογισμό του Δήμου, προκειμένου να γίνουν οι γνωστές απευθείας αναθέσεις , μοναδική ελπίδα και εργαλείο για την διατήρηση της εκλογικής πελατείας. Η αλαζονική παρέα που διοικεί τον Δήμο Ευρώτα είναι ζημιογόνα και επικίνδυνη για το τόπο και το μέλλον.2Basourakos Panagiotis και 1 ακόμη

Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φωτιά πριν από λίγο στη Σπάρτη

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΣΥΛΛΗΨΗ 58χρονου

Ζ.ΚΑΡΟΥΝΗΣ Μονή Αγίων Αναργύρων : ηχογραφήσαμε την ακολουθία των αγίων Ιωσήφ του ησυχαστού Δανιήλ και Εφραίμ των Κατουνακιωτών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΓΟΥΛΑ: Δεν έπεφτε καρφίτσα στη συναυλία Περίδη

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ