ΔΗΛΩΣΗ ΒΕΡΔΟΥ ΓΙΑ ΛΕΗΜΟΝΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΑΝΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ 2021



Με αφορμή τα αποτελέσματα της επανεκτίμησης από τον ΕΛΓΑ των ζημιών που υπέστησαν οι παραγωγοί της Κοινότητας του Λεήμονα από τον περυσινό παγετό, ο Δήμαρχος Ευρώτα, κ. Δήμος Βέρδος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Δήμο Ευρώτα, στις αρχές Φεβρουαρίου 2022, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, αναγνώρισε τις αδικίες, όπως δήλωσε δημοσίως, αναφορικά με τις αποζημιώσεις των παραγωγών της Κοινότητας του Λεήμονα από τον περυσινό παγετό. Μάλιστα, δεσμεύθηκε για την αποκατάσταση αυτών των αδικιών.

Σε επιστολή που του απηύθυνα στις 18 Απριλίου 2022, υπενθύμιζα στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ τις δεσμεύσεις που είχε δημοσίως αναλάβει απέναντι στους παραγωγούς του Δήμου Ευρώτα και ζητούσα ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν γίνει για την αποκατάσταση των αδικιών.

Με έκπληξη, λοιπόν, ενημερώθηκα για τα νέα πορίσματα του Οργανισμού, τα οποία θεωρώ ότι είναι απαράδεκτα και σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με όσα διαβεβαίωνε προς τους δημότες μας ο Πρόεδρος του Οργανισμού.

Σε νέα σημερινή επιστολή μου, υπενθυμίζω στον κ. Λυκουρέντζο τη δέσμευση που έχει αναλάβει απέναντι στους παραγωγούς του Δήμου μας και αναμένω να πράξει το σωστό, δηλαδή να αποκαταστήσει το συντομότερο δυνατό όλες τις αδικίες, τις οποίες, άλλωστε, ο ίδιος αναγνώρισε».

Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ