Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υποδέχθηκε την Lufthansa στην ΚαλαμάταΗ πρώτη πτήση στην Καλαμάτα του γερμανικού κρατικού αερομεταφορέα Lufthansa, μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, έφθασε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 21 Μαΐου, στον διεθνή κρατικό αερολιμένα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος”.

Στην εν λόγω πτήση, με αφετηρία το Μόναχο, επέβαιναν 116 επιβάτες, τους οποίους υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Αννα Καλογεροπούλου και συνεργάτες της Περιφέρειας. Η αεροπορική σύνδεση του Μονάχου με την Καλαμάτα -και κατ’ επέκταση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου- θα εξυπηρετείται φέτος το καλοκαίρι με ένα δρομολόγιο κάθε Σάββατο.

Ως είθισται στην περίπτωση που μια αεροπορική εταιρεία προσεγγίζει ένα αεροδρόμιο για πρώτη φορά, το αεροσκάφος της Lufthansa τροχοδρομώντας προς την πίστα στάθμευσης πέρασε κάτω από μια υδάτινη αψίδα που σχημάτισαν δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Ιδιαίτερη ικανοποίηση εξέφρασε σε δηλώσεις της η Αννα Καλογεροπούλου -“εγκαινιάζουμε τη νέα πτήση με τη Lufthansa από το Μόναχο, μια μεγάλη πόλη της Ευρώπης και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι” σημείωσε, μεταξύ άλλων η αντιπεριφερειάρχης, για να παρατηρήσει ότι η προσέλκυση μεγάλων αεροπορικών εταιρειών στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, που αποτελεί πύλη της Περιφέρειας στο εξωτερικό, δημιουργεί περαιτέρω οι προοπτικές:

“Η προσπάθειά μας εστιάζει ώστε ο προορισμός ‘αεροδρόμιο Καλαμάτας’ να βρίσκεται σε όλα τα διεθνή αεροδρόμια της Ευρώπης” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας έχει επανακάμψει φέτος -μετά από πενταετή διακοπή- και η σκανδιναβική SAS, η πρώτη φετινή πτήση της οποίας έφθασε το πρωί του περασμένου Σαββάτου από το Οσλο, με 179 επιβάτες, όπως γνωστοποίησε ο αερολιμενάρχης Κώστας Τσιώρος, επισημαίνοντας παράλληλα και την πολύ καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την συνδρομή της τελευταίας προς τον διεθνή αερολιμένα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.
Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ