Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υποδέχθηκε την Lufthansa στην ΚαλαμάταΗ πρώτη πτήση στην Καλαμάτα του γερμανικού κρατικού αερομεταφορέα Lufthansa, μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, έφθασε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 21 Μαΐου, στον διεθνή κρατικό αερολιμένα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος”.

Στην εν λόγω πτήση, με αφετηρία το Μόναχο, επέβαιναν 116 επιβάτες, τους οποίους υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Αννα Καλογεροπούλου και συνεργάτες της Περιφέρειας. Η αεροπορική σύνδεση του Μονάχου με την Καλαμάτα -και κατ’ επέκταση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου- θα εξυπηρετείται φέτος το καλοκαίρι με ένα δρομολόγιο κάθε Σάββατο.

Ως είθισται στην περίπτωση που μια αεροπορική εταιρεία προσεγγίζει ένα αεροδρόμιο για πρώτη φορά, το αεροσκάφος της Lufthansa τροχοδρομώντας προς την πίστα στάθμευσης πέρασε κάτω από μια υδάτινη αψίδα που σχημάτισαν δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Ιδιαίτερη ικανοποίηση εξέφρασε σε δηλώσεις της η Αννα Καλογεροπούλου -“εγκαινιάζουμε τη νέα πτήση με τη Lufthansa από το Μόναχο, μια μεγάλη πόλη της Ευρώπης και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι” σημείωσε, μεταξύ άλλων η αντιπεριφερειάρχης, για να παρατηρήσει ότι η προσέλκυση μεγάλων αεροπορικών εταιρειών στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, που αποτελεί πύλη της Περιφέρειας στο εξωτερικό, δημιουργεί περαιτέρω οι προοπτικές:

“Η προσπάθειά μας εστιάζει ώστε ο προορισμός ‘αεροδρόμιο Καλαμάτας’ να βρίσκεται σε όλα τα διεθνή αεροδρόμια της Ευρώπης” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας έχει επανακάμψει φέτος -μετά από πενταετή διακοπή- και η σκανδιναβική SAS, η πρώτη φετινή πτήση της οποίας έφθασε το πρωί του περασμένου Σαββάτου από το Οσλο, με 179 επιβάτες, όπως γνωστοποίησε ο αερολιμενάρχης Κώστας Τσιώρος, επισημαίνοντας παράλληλα και την πολύ καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την συνδρομή της τελευταίας προς τον διεθνή αερολιμένα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.
Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ένα φιλαράκι μας, ευγενικό και ευαίσθητο έφυγε απόψε από τούτη την ζωή χαρακωμένο από μεγάλες δυσκολίες!"

Φωτιά πριν από λίγο στη Σπάρτη

Menu 5 αστέρων στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων!

Στην Πάργα αντιπροσωπεία Μανιατών για τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής της Μάχης της Σπλάντζας και την θυσία του Κυριακούλη Μαυρομιχάλη

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ