ΝΕΕΣ ΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΠΥΡΙΔΑΚΟΥ



Ο νυν και ο πρώην Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, έχουν μεγάλες διαφορές αλλά έχουν και ένα κοινό!

Μετά κάθε θεσμικό ανοσιούργημα στις συνεδριάσεις του ΠεΣυΠ, δικό τους ή μάλλον του Επικεφαλής της Περιφερειακής Αρχής που τους καθοδηγεί, περιφέρονται στα γνωστά Περιφερειακά κανάλια που μεταφέρουν ΜΟΝΟ τις δικές τους απόψεις , θυμίζοντας μέλη θιάσων που επέβαιναν στα θρυλικά τρένα της Αγκιτπρόπ στη Σοβιετική Ένωση , διαδίδοντας την «αλήθεια» του κόμματος σε όλη τη Ρωσική Επικράτεια. (Οι συγκεκριμένοι διαδίδουν τα ψεύδη της παράταξης τους στους πολίτες της Πελοποννήσου)

Έτσι είδαμε χτες τον κύριο Μαλτέζο στον τηλεοπτικό σταθμό “Super”, να λέει ευθαρσώς ότι απαγόρευσε να γίνει ψηφοφορία στο σώμα για θέμα που πρότεινε εκτός ημερήσιας διάταξης "η κυρία Σπυριδάκου", δηλαδή εγώ, "γιατί αφορούσε προσωπικό της θέμα με την ΕΝΠΕ και ότι δε νοείται να απασχολούμε το σώμα με θέματα που δεν είναι θέματα."‼ (Σύμφωνα με τον ίδιο βέβαια που αποφασίζει μόνος του, η μάλλον υποβοηθούμενος από τον υποβολέα του, τον Περιφερειάρχη ο οποίος δοξάζεται …κρυπτόμενος σε κάθε συνεδρίαση ΠεΣυ, πίσω από ένα τοίχο..)

Πράγματι, ζήτησα να απασχολήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο ένα θέμα που θεώρησα σημαντικό καθώς αφορά την εκπροσώπηση της Περιφέρειας μας στο ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών μετά τη μεθοδευμένη από τον κ. Νίκα αντικατάσταση μου στο εν λόγω Συμβούλιο. Πλέον η Περιφέρεια εκπροσωπείται μόνο από τον Περιφερειάρχη που έχει δημόσια δηλώσει ότι δεν ενημερώνει για καμία απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με την οποία δε συμφωνεί, την Κυβέρνηση και τα συλλογικά όργανα στα οποία συμμετέχει!!

Ο κύριος Μαλτέζος θα μας πει κάτι για το γεγονός ότι ο Περιφερειάρχης ευτελίζοντας το θεσμό που εκπροσωπεί, απασχόλησε τους πάντες, τα μέσα, τα έντυπα κλπ γιατί δεν παρέστη σε μια σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Αργολίδας στην οποία παρευρέθηκαν ο δικός του χωρικός Αντιπεριφερειάρχης, κ. Σχοινοχωρίτης, ο Δήμαρχος Άργους κ. Καμπόσος και ο Υπουργός κ. Αδωνις Γεωργιάδης;

Θα μας πει ο κ. Μαλτέζος γιατί οι ενδοπαραταξιακές τους διαφορές θα πρέπει να απασχολήσουν τους πολίτες, λες και δεν έχουν άλλα σοβαρότατα προβληματα στην καθημερινότητά τους;

Ρητορικά τα ερωτήματα…δε θα μας πει!!

Εμβρόντητοι παρακολουθήσαμε τον Περιφερειάρχη να καταφέρεται με οργή, μένος και «δασκαλίστικο» ύφος εναντίον Υπουργού της Κυβέρνησης κατηγορώντας τον για θεσμικό ατόπημα που δεν τον προσκάλεσε στη σύσκεψη, λες και καλεί ο Υπουργός στις Αντιπεριφέρειες ενώ για καυτά ζητήματα των πολιτών όπως ας πούμε το θέμα των σταφιδοπαραγωγών πριν μερικούς μήνες, τσιμουδιά στην Κυβέρνηση και τους Υπουργούς!(Αυτός δεν είναι ο ίδιος που διατυμπανίζει ότι είναι με την Κυβέρνηση;….η μήπως….η Κυβέρνηση δεν είναι πια μαζί του….;)

Ας σοβαρευτεί λοιπόν ο φίλτατος κ. Μαλτέζος και ας μην προσπαθεί να αντιγράψει τον κ. Σκαντζό γιατί ο τελευταίος είναι one of a kind ( μοναδικός στο είδος του).


ΥΓ: Τόσα χρήματα σπαταλούν εκεί στην Περιφέρεια, γιατί δεν προμηθεύονται ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας για να συνεννοείται ο Πρόεδρος με τον Περιφερειάρχη όταν προεδρεύει και να μη ρεζιλεύουν τους θεσμούς που εκπροσωπούν….



Μαργαρίτα Σπυριδάκου

Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Λακωνίας

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ