ΝΕΕΣ ΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΠΥΡΙΔΑΚΟΥΟ νυν και ο πρώην Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, έχουν μεγάλες διαφορές αλλά έχουν και ένα κοινό!

Μετά κάθε θεσμικό ανοσιούργημα στις συνεδριάσεις του ΠεΣυΠ, δικό τους ή μάλλον του Επικεφαλής της Περιφερειακής Αρχής που τους καθοδηγεί, περιφέρονται στα γνωστά Περιφερειακά κανάλια που μεταφέρουν ΜΟΝΟ τις δικές τους απόψεις , θυμίζοντας μέλη θιάσων που επέβαιναν στα θρυλικά τρένα της Αγκιτπρόπ στη Σοβιετική Ένωση , διαδίδοντας την «αλήθεια» του κόμματος σε όλη τη Ρωσική Επικράτεια. (Οι συγκεκριμένοι διαδίδουν τα ψεύδη της παράταξης τους στους πολίτες της Πελοποννήσου)

Έτσι είδαμε χτες τον κύριο Μαλτέζο στον τηλεοπτικό σταθμό “Super”, να λέει ευθαρσώς ότι απαγόρευσε να γίνει ψηφοφορία στο σώμα για θέμα που πρότεινε εκτός ημερήσιας διάταξης "η κυρία Σπυριδάκου", δηλαδή εγώ, "γιατί αφορούσε προσωπικό της θέμα με την ΕΝΠΕ και ότι δε νοείται να απασχολούμε το σώμα με θέματα που δεν είναι θέματα."‼ (Σύμφωνα με τον ίδιο βέβαια που αποφασίζει μόνος του, η μάλλον υποβοηθούμενος από τον υποβολέα του, τον Περιφερειάρχη ο οποίος δοξάζεται …κρυπτόμενος σε κάθε συνεδρίαση ΠεΣυ, πίσω από ένα τοίχο..)

Πράγματι, ζήτησα να απασχολήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο ένα θέμα που θεώρησα σημαντικό καθώς αφορά την εκπροσώπηση της Περιφέρειας μας στο ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών μετά τη μεθοδευμένη από τον κ. Νίκα αντικατάσταση μου στο εν λόγω Συμβούλιο. Πλέον η Περιφέρεια εκπροσωπείται μόνο από τον Περιφερειάρχη που έχει δημόσια δηλώσει ότι δεν ενημερώνει για καμία απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με την οποία δε συμφωνεί, την Κυβέρνηση και τα συλλογικά όργανα στα οποία συμμετέχει!!

Ο κύριος Μαλτέζος θα μας πει κάτι για το γεγονός ότι ο Περιφερειάρχης ευτελίζοντας το θεσμό που εκπροσωπεί, απασχόλησε τους πάντες, τα μέσα, τα έντυπα κλπ γιατί δεν παρέστη σε μια σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Αργολίδας στην οποία παρευρέθηκαν ο δικός του χωρικός Αντιπεριφερειάρχης, κ. Σχοινοχωρίτης, ο Δήμαρχος Άργους κ. Καμπόσος και ο Υπουργός κ. Αδωνις Γεωργιάδης;

Θα μας πει ο κ. Μαλτέζος γιατί οι ενδοπαραταξιακές τους διαφορές θα πρέπει να απασχολήσουν τους πολίτες, λες και δεν έχουν άλλα σοβαρότατα προβληματα στην καθημερινότητά τους;

Ρητορικά τα ερωτήματα…δε θα μας πει!!

Εμβρόντητοι παρακολουθήσαμε τον Περιφερειάρχη να καταφέρεται με οργή, μένος και «δασκαλίστικο» ύφος εναντίον Υπουργού της Κυβέρνησης κατηγορώντας τον για θεσμικό ατόπημα που δεν τον προσκάλεσε στη σύσκεψη, λες και καλεί ο Υπουργός στις Αντιπεριφέρειες ενώ για καυτά ζητήματα των πολιτών όπως ας πούμε το θέμα των σταφιδοπαραγωγών πριν μερικούς μήνες, τσιμουδιά στην Κυβέρνηση και τους Υπουργούς!(Αυτός δεν είναι ο ίδιος που διατυμπανίζει ότι είναι με την Κυβέρνηση;….η μήπως….η Κυβέρνηση δεν είναι πια μαζί του….;)

Ας σοβαρευτεί λοιπόν ο φίλτατος κ. Μαλτέζος και ας μην προσπαθεί να αντιγράψει τον κ. Σκαντζό γιατί ο τελευταίος είναι one of a kind ( μοναδικός στο είδος του).


ΥΓ: Τόσα χρήματα σπαταλούν εκεί στην Περιφέρεια, γιατί δεν προμηθεύονται ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας για να συνεννοείται ο Πρόεδρος με τον Περιφερειάρχη όταν προεδρεύει και να μη ρεζιλεύουν τους θεσμούς που εκπροσωπούν….Μαργαρίτα Σπυριδάκου

Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Λακωνίας

Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ένα φιλαράκι μας, ευγενικό και ευαίσθητο έφυγε απόψε από τούτη την ζωή χαρακωμένο από μεγάλες δυσκολίες!"

Φωτιά πριν από λίγο στη Σπάρτη

Menu 5 αστέρων στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων!

Στην Πάργα αντιπροσωπεία Μανιατών για τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής της Μάχης της Σπλάντζας και την θυσία του Κυριακούλη Μαυρομιχάλη

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ