Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου στους υπαλλήλους του ΔήμουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνει η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Υπηρεσιών Δόμησης, Τουριστικής Ανάπτυξης & Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Σπάρτης Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου, στους υπαλλήλους του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, που με την ανιδιοτελή προσφορά και αγάπη στάθηκαν και αυτό το Πάσχα δίπλα στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας. Την Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 και την Τρίτη 19 Απριλίου 2022 υλοποιήθηκε διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ούτως ώστε από κανένα πασχαλινό τραπέζι να μη λείπουν τα βασικά. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η στήριξη του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού στελεχώνοντας πρωινές αλλά και απογευματινές ώρες το περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού που λειτουργούσε Bazaar στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου μας.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε διανομή προϊόντων μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, στο χώρο του Διοικητηρίου την Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 και Πέμπτη 21 Απριλίου 2022.

«Οι Κοινωνικές Παροχές αποτελούν πλέον επιτακτική ανάγκη για κάθε κοινωνικό σύνολο και αυτό για εμάς αποτελεί μεγάλη πρόκληση .Γνωρίζουμε πως τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται και θα προσπαθήσουμε να σταθούμε δίπλα σε κάθε δημότη». δήλωσε η κ. Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου.


ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ο θάνατος του μια «βαριά» και σημαντική απώλεια για τον τόπο μας."

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ