ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΔΟΥΚΑ... για την ένταξη στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα των «100 κλιματικά ουδέτερων και έξυπνων πόλεων της Ε.Ε. έως το 2030»



Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Αθανάσιος Βασιλόπουλος στον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα εκφράζοντας τις θερμές του ευχαριστίες για τη στήριξη του στην προσπάθεια του Δήμου Καλαμάτας να φέρει σε πέρας την απαιτητική προσπάθεια διεκδίκησης και ένταξης στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα των «100 κλιματικά ουδέτερων και έξυπνων πόλεων της Ε.Ε. έως το 2030»

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Βασιλόπουλος «Ο Δήμος Καλαμάτας, αλλά και ευρύτερα όλοι οι συνεργαζόμενοι Δήμοι, είμαστε πλέον πρωταγωνιστές, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, στην προσπάθεια αντιστροφής των εφιαλτικών εξελίξεων που επιφέρει η κλιματική αλλαγή. Στη δημιουργία μίας Ευρωπαϊκής και, μελλοντικά, μίας παγκόσμιας κοινότητας κλιματικής ουδετερότητας. Μπροστά μας έχουμε την πρόκληση για τη θωράκιση των περιοχών μας απέναντι στην κλιματική αλλαγή, με φυσιογνωμία και χαρακτήρα που θα τις καταστήσουν τόπο του ευ ζην, αλλά και πόλεις - πρότυπο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Ως Αυτοδιοικητικοί γνωρίζουμε καλά, πως μόνο μέσα από την ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας βοήθειας και υποστήριξης μπορούμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα για τις περιοχές ευθύνης μας..»

Κλείνοντας την επιστολή του ο Δήμαρχος Καλαμάτας αναφέρει επίσης πως επιθυμεί την ανταλλαγή απόψεων με το Δήμο Σπάρτης επί ζητημάτων περιβάλλοντος, υποδομών κ.ά. και εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι συνεργαζόμενοι, ενώνοντας δυνάμεις θα επιτύχουμε σπουδαία πράγματα, επ’ ωφελεία των δύο Δήμων.


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ