ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΔΟΥΚΑ... για την ένταξη στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα των «100 κλιματικά ουδέτερων και έξυπνων πόλεων της Ε.Ε. έως το 2030»Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Αθανάσιος Βασιλόπουλος στον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα εκφράζοντας τις θερμές του ευχαριστίες για τη στήριξη του στην προσπάθεια του Δήμου Καλαμάτας να φέρει σε πέρας την απαιτητική προσπάθεια διεκδίκησης και ένταξης στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα των «100 κλιματικά ουδέτερων και έξυπνων πόλεων της Ε.Ε. έως το 2030»

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Βασιλόπουλος «Ο Δήμος Καλαμάτας, αλλά και ευρύτερα όλοι οι συνεργαζόμενοι Δήμοι, είμαστε πλέον πρωταγωνιστές, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, στην προσπάθεια αντιστροφής των εφιαλτικών εξελίξεων που επιφέρει η κλιματική αλλαγή. Στη δημιουργία μίας Ευρωπαϊκής και, μελλοντικά, μίας παγκόσμιας κοινότητας κλιματικής ουδετερότητας. Μπροστά μας έχουμε την πρόκληση για τη θωράκιση των περιοχών μας απέναντι στην κλιματική αλλαγή, με φυσιογνωμία και χαρακτήρα που θα τις καταστήσουν τόπο του ευ ζην, αλλά και πόλεις - πρότυπο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Ως Αυτοδιοικητικοί γνωρίζουμε καλά, πως μόνο μέσα από την ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας βοήθειας και υποστήριξης μπορούμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα για τις περιοχές ευθύνης μας..»

Κλείνοντας την επιστολή του ο Δήμαρχος Καλαμάτας αναφέρει επίσης πως επιθυμεί την ανταλλαγή απόψεων με το Δήμο Σπάρτης επί ζητημάτων περιβάλλοντος, υποδομών κ.ά. και εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι συνεργαζόμενοι, ενώνοντας δυνάμεις θα επιτύχουμε σπουδαία πράγματα, επ’ ωφελεία των δύο Δήμων.


Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ο θάνατος του μια «βαριά» και σημαντική απώλεια για τον τόπο μας."

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ