ΠΕΡ.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων για Ελαφόνησο, Μυστρά, ΚαστρίΑποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 4 Μαΐου.

Μεταξύ άλλων, η Επιτροπή ενέκρινε την δημοπράτηση του προϋπολογισμού 4.430.520 ευρώ έργου ανέγερσης κτηρίου πολλαπλών χρήσεων στον χώρο του αστεροσκοπείου Κρυονερίου και διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου.

Ακόμα προέβη στην έγκριση του πρακτικού ελέγχου των δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου – κατακύρωσης του διαγωνισμού ανάδειξης αναδόχου της σύμβασης παροχής υπηρεσιών για την ενεργειακή αναβάθμιση – αυτοματοποίηση του συστήματος οδοφωτισμού στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με εξοικονόμηση ενέργειας ως σύμβαση ενεργειακής απόδοσης (ΣΕΑ) με 12ετή διάρκεια.

Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκε επίσης η υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας και α) του Δήμου Ελαφονήσου για το προϋπολογισμού 197.556,55 ευρώ έργο επέκτασης του δημοτικού φωτισμού στην Ελαφόνησο στους εκτός οικισμού κύριους οδικούς άξονες προς παραλίες Σίμου και Παναγίας, β) της ΔΕΥΑ Σπάρτης για το προϋπολογισμού 59.000 ευρώ έργο επέκτασης αγωγού υδροδότησης από τα Πικουλιάνικα προς τον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά και γ) του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης για την συντήρηση του ζωγραφικού διακόσμου του καθολικού της μονής Ζωοδόχου Πηγής Καστρίου, έργο προϋπολογισμού 24.800 ευρώ.

Η Επιτροπή ενέκρινε ακόμα, το 2ο πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης της ανοιχτής διαδικασίας για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου στο έργο που αφορά σε ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων αναβάθμισης του διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας στην Καλαμάτα. Προέβη επίσης στην έγκριση διενέργειας δημοπρασίας για το προϋπολογισμού 80.000 ευρώ αποκατάστασης βλαβών και συντήρησης των υποδομών του ΓΟΕΒ Παμίσου.

Στη σημερινή συνεδρίαση, εξ άλλου, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό δημοπρασίας ανάδειξης προσωρινού μειοδότη στο προϋπολογισμού 270.000 ευρώ έργο βελτίωσης του δρόμου Κολλίνες – Αγία Βαρβάρα – Πελλάνα, όπως και την διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 300.000 ευρώ έργο αποκατάστασης και συντήρησης της γέφυρας Βελιγοστής στην Ε.Ο. 7 από πιστώσεις του 5ου ΕΑΠ.

Τέλος, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή προέβη στην έγκριση του πρακτικού δημοπρασίας ανάδειξης προσωρινού μειοδότη στο προϋπολογισμού 100.000 ευρώ έργο καθαρισμού του οδικού δικτύου στην Π.Ε. Αρκαδίας.


Σχόλια

LAKONES.gr

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ο Σύλλογος καθηγητών του Λυκείου και Γυμνασίου Γερακίου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του"

Ο Μητροπολίτης Μάνης με τους ηθοποιούς της ταινίας «Η Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη

Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός για τον Όσιο Νίκωνα τον ‘’Μετανοείτε’’

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ