Κατεπείγουσα Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Μάνης για το Έργο «Ανάπλαση Οικισμού Γυθείου»Κατεπείγουσα Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Μάνης με μοναδικό θέμα το Έργο «Ανάπλαση Οικισμού Γυθείου» προϋπολογισμού 2.600.000,00 ευρώ και την ένταξή του στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος» Άξονας Προτεραιότητας 2Β «Υποδομές Υποστήριξης Ανθρώπινου Δυναμικού» με τίτλο «Αναβάθμιση οικιστικού περιβάλλοντος Δήμων Ανατ. Μάνης και Δυτ. Μάνης», έχει συγκαλέσει για σήμερα Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 και ώρα 20:00’ η Πρόεδρος κα Γεωργία Λυροφώνη. Το Έργο αφορά στην ανάπλαση δρόμων του Γυθείου με αντικατάσταση κυρίως της ασφάλτου με κυβόλιθους, καθώς και την τοποθέτηση κυβόλιθων στους τσιμεντόδρομους και χωματόδρομους.

Η ανάπλαση χαρακτηρίζεται μείζονος σημασίας και η πραγματοποίηση της πρόκειται να συμβάλλει καθοριστικά στην ανάδειξη και αναβάθμιση όλου του Γυθείου, καθώς και στη συνολική αναπτυξιακή πορεία της περιοχής.

Η εκπόνηση και σύνταξη της μελέτης του Έργου έγινε σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας έτσι όλες τις απαραίτητες θετικές γνωμοδοτήσεις των εμπλεκομένων Υπηρεσιών. Παρόλα ταύτα οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, Νικόλαος Λιγνός, Τζανέτος Φιλιππάκος και Νικόλαος Τραγάκης, άσκησαν ενώπιον του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Ειδική Διοικητική Προσφυγή (56203/7-04-2022) προκειμένου να ακυρωθεί η υπ’αρ.83/2022 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία ενέκρινε την υποβολή πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» για την υλοποίηση του Έργου. Επίσης, προσέφυγαν και σε όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες που το έχουν εγκρίνει.

Εξαιτίας της σπουδαιότητας του θέματος καλούνται όλοι οι φορείς της περιοχής και οι πολίτες να πάρουν θέση, βάζοντας φρένο στις αναίτιες κωλυσιεργίες, οι οποίες το μόνο που προσφέρουν είναι να λειτουργούν ως τροχοπέδη και να βάζουν σε κίνδυνο τα μεγαλόπνοα έργα ανάπτυξης του τόπου μας!

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής όλων, θα υπάρξει η δυνατότητα σύνδεσης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου από το Κέντρο Πολιτισμού ενώ απευθείας αναμετάδοση της συνεδρίασης θα κάνει η Δημοτική Αγορά της Λακωνίας μέσω της επίσημης σελίδα της στο facebook: https://www.facebook.com/dimotikiagoratislakonias.

Η συμμετοχή όλων σας είναι επιτακτική προκειμένου να μη χαθεί λόγω αγκυλώσεων, άλλη μια ευκαιρία ανάπτυξης και προόδου της πόλης μας.


Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ...Πάγωσαν οι Μολάοι

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ