ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ΠελοποννήσουΑποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 25 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή προέβη στην έγκριση του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού

αναδόχου για την με προϋπολογισμό 600.000 ευρώ συντήρηση τμημάτων του δρόμου Παλαιά Επίδαυρος – Κολιάκι, στο πλαίσιο του έργου συντηρήσεις και ασφαλτοστρώσεις οδικού δικτύου Π.Ε. Αργολίδας.

Ακόμα, εγκρίθηκε το πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης της επιτροπής διεξαγωγής ανοικτής διαδικασίας μέσω ΕΣΗΔΗΣ (Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων) για το με προϋπολογισμό 740.000 ευρώ έργο συντήρησης και βελτίωσης στο τμήμα Εξαμίλια – Ξυλοκέριζα- Γαλατάκι της επαρχιακής οδού 19 Κόρινθος – Σοφικό – Αγγελόκαστρο, καθώς και στην ε.ο. 21 διακλάδωση της ε.ο. 19 προς Κόρφο.

Η Οικονομική Επιτροπή, εξ άλλου, ενέκρινε την διενέργεια δημοπρασίας για το με προϋπολογισμό 1.200.000 ευρώ έργο επανάχρησης, εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης δύο κτηρίων της Μητρόπολης Κορίνθου (Βιβλιοθήκη και Εκθετήριο) για την ανάδειξή τους ως Πνευματικά Κέντρα.

Στη σημερινή συνεδρίαση εγκρίθηκε ακόμα τα πρακτικά των επιτροπών διεξαγωγής ανάθεσης ανοικτής διαδικασίας διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ για την ανάθεση παροχής υπηρεσίας που αφορά σε εργασίες καθαρισμού ρεμάτων α) στις περιοχές Βέλου – Βόχας, Σικυωνίων και Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης για τον φετινό χρόνο, με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ και β) στις περιοχές Κορίνθου, Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για τον φετινό χρόνο, με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ.

Επίσης, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε, αφ’ ενός το 1ο πρακτικό δημοπρασίας της επιτροπής διαγωνισμού του έργου χρωματισμού της μεταλλικής γέφυρας στον ποταμό Ευρώτα, στην Σπάρτη, στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας μέσω ΕΣΗΔΗΣ και αφ’ ετέρου το 2ο πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης της επιτροπής διαγωνισμού του έργου ηλεκτροφωτισμού στην επέκταση της οδού Λυκούργου έως τη συμβολή της με την επαρχιακή οδό 4 Σπάρτη – Σκούρα – Γεράκι, στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας μέσω ΕΣΗΔΗΣ.

Εγκρίθηκε σήμερα, εξ άλλου, η διενέργεια α) ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού ανάθεσης εκπόνησης της μελέτης κατασκευής ισόπεδων κόμβων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Λακωνίας, εκτιμώμενης αξίας 598.058 ευρώ και β) δημοπρασίας για το με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ έργο καθαρισμού ρεμάτων και αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Οιχαλίας, στην Π.Ε. Μεσσηνίας.

Η Επιτροπή προέβη και στην έγκριση του 2ου πρακτικού ανάδειξης εργολάβου για το έργο συντήρησης και βελτίωσης της εθνικής οδού 82 στο τμήμα Μεσσήνη – Ριζόμυλος και της 9ης επαρχιακής οδού στο τμήμα Τζάνε – Πεταλίδι- Καλαμάκι.

Ενέκρινε επίσης την διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ έργο συντήρησης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού Δημητσάνα – Στεμνίτσα – Ελληνικό – Μεγαλόπολη, ενώ προέβη και στην έγκριση απόφασης πρακτικού δημοπρασίας και ανάδειξης προσωρινού μειοδότη στο προϋπολογισμού 180.000 ευρώ έργο αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Δόξας του Δήμου Γορτυνίας.

Μεταξύ άλλων, τέλος, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό του ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου στην ηλεκτρονική δημοπρασία του έργου αποκατάστασης του διατηρητέου κτηρίου Κορφιωτάκη στην Καλαμάτα, καθώς επίσης και το πρακτικό του ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου – κατακύρωση της σύμβασης της ηλεκτρονικής δημοπρασίας του έργου αντιπλημμυρικής προστασίας Τρίπολης, στην περιοχή Ζευγολατειού – Νεοχωρίου.


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ