ΕΣΠΑ : 32 μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην περιοχή της ΟΧΕ Μάνης ενισχύονται με απόφαση περιφερειάρχηΣυνολικά 32 επιχειρήσεις στην περιοχή της ΟΧΕ Μάνης θα τύχουν χρηματοδότησης των επενδυτικών προτάσεών τους από το ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 -2020, στο πλαίσιο της πρόσκλησης “Ενίσχυση της ίδρυσης εκσυγχρονισμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον τομέα του τουρισμού εντός της περιοχής παρέμβασης της ΟΧΕ Μάνης”, με σχετική απόφαση που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Η οικονομική ενίσχυση προς τις πιο πάνω επιχειρήσεις εντάσσεται στον συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) άξονα προτεραιότητας 1 “Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της ελκυστικότητας και της εξωστρέφειας της Περιφέρειας (ιδιαίτερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων), μετάβαση στην ποιοτική επιχειρηματικότητα, με αιχμή την καινοτομία και αύξηση της περιφερειακής προστιθέμενης αξίας”.

Η συνολική δημόσια δαπάνη των εγκεκριμένων προτάσεων ανέρχεται σε 1.005.487,44 ευρώ για τις υφιστάμενες και νέες επιχειρήσεις (κατηγορία Α και Β.1) και 521.917,65 ευρώ για τις υπό σύσταση επιχειρήσεις (κατηγορία Β.2).

Κάθε επιχείρηση θα ενημερωθεί ηλεκτρονικά (στην διευθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχε δηλώσει στην αίτησή της) και με συστημένη επιστολή από τον ΕΦΕΠΑΕ, αλλά και μέσω ΠΣΚΕ για το αποτέλεσμα της αξιολόγησής της.

Στη σχετική ενημέρωση, όσον αφορά στις επιχειρήσεις που δεν εντάσσονται στην πιο πάνω Δράση) θα περιλαμβάνονται οι λόγοι απόρριψης και οι όροι άσκησης ένστασης.

Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν αύριο Παρασκευή 27 Μαΐου στην ιστοσελίδα της ΕΥΔΕΠ Περιφέρειας Πελοποννήσου (www.eydpelop.gr ) και οι ημερομηνίες άσκησης ένστασης θα είναι από τις 30 Μαΐου έως και τις 10 Ιουνίου.

Η υποβολή των ενστάσεων προκειμένου να εξεταστούν από την Επιτροπή Ενστάσεων θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφορικού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων συμπληρώνοντας το πεδίο “Ενστάσεις” και επισυνάπτοντας τυχόν δικαιολογητικά.

Την σχετική απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα μπορείτε βα δείτε εδώ:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ_Ψ16Ν7Λ1-ΜΡ9-1-4


Σχόλια

LAKONES.gr

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

EKTAKTO - Συνελήφθησαν 4 άτομα για ληστεία στη Λακωνία

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΕΡΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΥΡΤΕΣΗ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΑΚΟ με καταγωγή από τον Ασωπό Λακωνίας

ΣΠΑΡΤΗ - ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ "ΓΑΖΩΣΑΝ" ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ

Νέα Οφθαλμίατρος στη Ν.Μ. Μολάων - 17η κατά σειρά πρόσληψη μόνιμου Ιατρού !

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ