Έλαμψε στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Εφηβικού Μιούζικαλ η Εφηβική Ομάδα του Δήμου Ανατολικής ΜάνηςΗ Εφηβική Ομάδα Μιούζικαλ του Δήμου Ανατολικής Μάνης συμμετείχε με την παράσταση της κας Ειρήνης Δάρμη «Σαν Παραμύθι» στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Εφηβικού Μιούζικαλ, το οποίο διεξήχθη στο Μαλλιροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης την Κυριακή 8 Μαΐου 2022.

Το μιούζικαλ πρόκειται για μια όμορφη, τρυφερή και συγκινητική ιστορία που προκαλεί γνήσια συναισθήματα. Η μουσιοθεατρική παράσταση αντλεί στοιχεία από το κλασσικό παραμύθι της «Σταχτοπούτας» και του μιούζικαλ «Ωραία μου Κυρία» και κατάφερε να αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές.

Στη παράσταση συμμετείχαν οι: Στέλλα Συλλαίου, Γεωργία Τσαπατσάρη, Θοδωρής Κοιλάκος, Σταυρούλα Ανδρεάκου, Ελισάβετ Τσαπατσάρη, Φιλιώ Μιχαλάκου, Ελένη Κατραγιάννη, Τόνια Λιβεράκου, Μάριος Ματάκης, Γεώργιος Βουνισέας, Ραφαέλα Γκεργκάι, Σταυρούλα Μπαγετάκου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ισμήνη Παρασκευοπούλου, Σταυρούλα Ποτηράκη, Πασχαλιά Σαλπέα και ο Πέτρος Σεψάκος.

Η μουσική, οι στοίχοι, τα κείμενα, η διδασκαλία και η σκηνοθεσία της παράστασης ήταν της κας Ειρήνης Δαρμή ενώ στο πιάνο ήταν ο σολίστ κ. Γεώργιος Δαρμής.


Σχόλια

ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΖΑΚΑ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φωτιά στη Μάνη

ΕΝΑΡΞΗ λειτουργίας του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Απονομή υποτροφιών του Ιδρύματος ‘’αδελφών Τζάκα’’

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ