Έλαμψε στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Εφηβικού Μιούζικαλ η Εφηβική Ομάδα του Δήμου Ανατολικής ΜάνηςΗ Εφηβική Ομάδα Μιούζικαλ του Δήμου Ανατολικής Μάνης συμμετείχε με την παράσταση της κας Ειρήνης Δάρμη «Σαν Παραμύθι» στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Εφηβικού Μιούζικαλ, το οποίο διεξήχθη στο Μαλλιροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης την Κυριακή 8 Μαΐου 2022.

Το μιούζικαλ πρόκειται για μια όμορφη, τρυφερή και συγκινητική ιστορία που προκαλεί γνήσια συναισθήματα. Η μουσιοθεατρική παράσταση αντλεί στοιχεία από το κλασσικό παραμύθι της «Σταχτοπούτας» και του μιούζικαλ «Ωραία μου Κυρία» και κατάφερε να αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές.

Στη παράσταση συμμετείχαν οι: Στέλλα Συλλαίου, Γεωργία Τσαπατσάρη, Θοδωρής Κοιλάκος, Σταυρούλα Ανδρεάκου, Ελισάβετ Τσαπατσάρη, Φιλιώ Μιχαλάκου, Ελένη Κατραγιάννη, Τόνια Λιβεράκου, Μάριος Ματάκης, Γεώργιος Βουνισέας, Ραφαέλα Γκεργκάι, Σταυρούλα Μπαγετάκου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ισμήνη Παρασκευοπούλου, Σταυρούλα Ποτηράκη, Πασχαλιά Σαλπέα και ο Πέτρος Σεψάκος.

Η μουσική, οι στοίχοι, τα κείμενα, η διδασκαλία και η σκηνοθεσία της παράστασης ήταν της κας Ειρήνης Δαρμή ενώ στο πιάνο ήταν ο σολίστ κ. Γεώργιος Δαρμής.


Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ...Πάγωσαν οι Μολάοι

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ