Στην 1η θέση του Τόκυο για το 2022 οι ελαιώνες ΣακελλαρόπουλουΣτην 1η θέση του Τόκυο για το 2022 οι ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

Με το Νο1 νικητήριο ελαιόλαδο 2022

Για 2η συνεχόμενη χρονιά στην 1η θέση

Στο διεθνή διαγωνισμό Japan Olive Oil Prize 2022

Με 12 κορυφαίες βραβεύσεις

Με 2 ελαιόλαδα στα Best In Class

Με 6 χρυσά και 3 ασημένια βραβεία

Μια πολύ μεγάλη διάκριση υψηλού κύρους για Έλληνα ελαιοπαραγωγό με δώδεκα (12) κορυφαίες βραβεύσεις, που σημειώθηκε στην Ιαπωνία, για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, στον φημισμένο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδων της Ιαπωνίας, JAPAN Olive Oil Prize Competition 2022.

Πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Τόκυο, από τις 8 έως τις 13 Μαΐου 2022. Ο συγκεκριμένος διεθνής διαγωνισμός θεωρείται παγκοσμίως από τους πιο επαγγελματικούς διαγωνισμούς ελαιολάδων γιατί εφαρμόζει πολύ αυστηρά standards αξιολόγησης, βασιζόμενος στις γευσιγνωστικές μεθόδους που ορίζει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου.

Κατατάσσεται σε υψηλή θέση στην παγκόσμια κατάταξη EVOOWRκαι η γευσιγνωστική δοκιμή των ελαιολάδων στον JAPAN Olive Oil Prize Competition 2022, γίνεται από ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου (expert panel tasters) διεθνούς κύρους, με την μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας (blind tasting).

Για το 2022 συμμετείχαν περισσότερα από 500 ελαιόλαδα από 21 ελαιοπαραγωγικές χώρες όπως Ισπανία, Κροατία, Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία, Τυνησία, Η.Π.Α, Τουρκία, Ισραήλ και άλλες, με πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, θεωρούνται οι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού JOOP 2022 γιατί τιμήθηκαν με εξαιρετικά υψηλές βραβεύσεις και συγκεκριμένα :

Με την 1η θέση και το νικητήριο ελαιόλαδο Flavored, του Τόκυο, στον Japan Olive Oil Prize 2022, με βαθμολογία 98%.
Με δύο (2) Best In Class ελαιόλαδα Flavored στο Τόκυο για το 2022, με βαθμολογία που ξεπέρασε το 96%.
Με 6 χρυσά και 3 ασημένια βραβεία αλλά και βαθμολογίες που κυμαίνονται από 85 έως 95 %, κατατάσσονται στα καλύτερα ελαιόλαδα Best Olive Oils JOOP 2022.

Ειδικότερα, οι 12 μεγάλες βραβεύσεις στα βιολογικά gourmet ελαιόλαδα των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου στο Τόκυο της Ιαπωνίας για το 2022 είναι:

OLEOASTRON Gourmet Evoo – 1η θέση BEST Flavored

OLEOASTRON Gourmet Evoo - BEST IN CLASS 2022

OLEOASTRON Gourmet Evoo – ΧΡΥΣΟ βραβείο 2022

Να σημειωθεί ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ελαιόλαδο OLEOASTRON Gourmet Evoo αναδείχτηκε Νο1 και o μεγάλος νικητής του διαγωνισμού της Ιαπωνίας για το 2022, στην κατηγορία του, με βαθμολογία 98%.

Το γεγονός αυτό είναι ιστορικής σημασίας για την Ελληνική ελαιοκομία και το Ελληνικό ελαιόλαδο γενικότερα, καθώς δεν το έχει πετύχει άλλος ελαιοπαραγωγός σε όσα χρόνια διενεργείται ο φημισμένος διαγωνισμός στο Τόκυο της Ιαπωνίας.

Η ιδιαίτερα τιμητική βράβευση με την 1η θέση και το νικητήριο ελαιόλαδο στην κατηγορία του, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί ένα μοναδικό Ελληνικό επίτευγμα από Έλληνα ελαιοπαραγωγό σε διαγωνισμό τόσο υψηλού κύρους και εμβέλειας που τον παρακολουθεί η παγκόσμια Ελαιοκομία.

Τα υπόλοιπα βραβευμένα ελαιόλαδα αναλυτικά είναι:

ENSTAGMA Gourmet evoo - BEST IN CLASS 2022

ENSTAGMA Gourmet evoo - Χρυσό Βραβείο

MAJESTIC Blend evoo - Χρυσό Βραβείο

MASTERPIECE Blend evoo - Χρυσό Βραβείο

SYLLEKTIKON Gourmet evoo - Χρυσό Βραβείο

PLUS HEALTH GREEN EVOO - Χρυσό Βραβείο

FYLLIKON FIRST HARVEST - Ασημένιο Βραβείο

AGOURELAIO EARLY HARVEST - Ασημένιο Βραβείο

PLUS HEALTH BLUE EVOO - Ασημένιο Βραβείο

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή τα βιολογικά, Single Estate ελαιοπροϊόντα των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου από την Σπάρτη Λακωνίας, να αναγνωρίζονται στους μεγαλύτερους παγκόσμιους διαγωνισμούς για την υψηλή ποιότητα τους, για την καινοτομία στην παραγωγή τους, την μοναδική γεύση και τους υπέροχους συνδυασμούς τους, ενώ παράλληλα να θεωρούνται από τα κορυφαία διεθνώς.

Οι δώδεκα (12) μεγάλες αυτές διεθνείς βραβεύσεις, στο Τόκυο της Ιαπωνίας στον JAPAN Olive Oil Prize Competition 2022, συμπληρώνουν τον μοναδικό αριθμό των 475 διεθνών βραβεύσεων για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου παγκοσμίως, αριθμό ρεκόρ για Έλληνα ελαιοπαραγωγό αποκλειστικά των δικών του ελαιοπροϊόντων ( Single Estate – Terroir ).


Σχόλια

LAKONES.gr

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

EKTAKTO - Συνελήφθησαν 4 άτομα για ληστεία στη Λακωνία

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΕΡΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΥΡΤΕΣΗ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΑΚΟ με καταγωγή από τον Ασωπό Λακωνίας

ΣΠΑΡΤΗ - ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ "ΓΑΖΩΣΑΝ" ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ

Νέα Οφθαλμίατρος στη Ν.Μ. Μολάων - 17η κατά σειρά πρόσληψη μόνιμου Ιατρού !

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ