"...εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας, προς την οικογένεια, τους οικείους και τους αναρίθμητους φίλους της."

 
ΕΝΩΣΗ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

“ Χείλων ο Λακεδαιμόνιος ”

Πληροφ. : Νικόλαος Ι. Κουφός

Τηλ. επικ. : 6932370777

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ : «Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο της Χρυσαυγής Σαϊνοπούλου»


Το Δ. Σ. και τα Μέλη της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας «Χείλων ο Λακεδαιμόνιος», εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους για την απώλεια της εκλεκτής συμπολίτισσάς μας, Χρυσαυγής Σαϊνοπούλου, προέδρου του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος και συζύγου του αείμνηστου Γεωργίου Σαϊνόπουλου.

Η εκλιπούσα Κυρία Χρυσαυγή, γεννημένη στην Ηλεία, στάθηκε με ήθος, ευγένεια και αξιοπρέπεια, πλάι στον ένθερμο πατριώτη και σύζυγό της, τον αείμνηστο και σπουδαίο Λάκωνα, Γεώργιο Σαϊνόπουλο, ο οποίος διετέλεσε Δήμαρχος Σπαρτιατών, από το 1964 έως το 1967 και ύστερα από διακοπή 7 ετών –αφού τον είχε απομακρύνει η δικτατορία- επανεξελέγη το 1974 έως το 1978, με τον οποίο εργάστηκαν δημιουργικά και ευεργέτησαν πνευματικά, πολιτιστικά και κοινωνικά τον τόπο μας.

Η ανιδιοτέλεια, η αγάπη και τα βαθιά ανθρωπιστικά τους αισθήματα, διαχέονταν καθημερινά στην τοπική κοινωνία και το πολιτιστικό, αθλητικό και φιλανθρωπικό τους έργο, έπεφτε ως ευεργετική βροχή και δρόσιζε τις διψασμένες από πνεύμα και πολιτισμό, ψυχές των Λακώνων συμπατριωτών μας, αλλά και των άλλων Πελοποννήσιων, που συνέρρεαν κάθε καλοκαίρι στον υπαίθριο χώρο διεξαγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων πανελλήνιας εμβέλειας, το Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο, πλησίον της Σπάρτης.

Το όραμα της Χρυσαυγής και του Γεωργίου Σαϊνόπουλου για μια ζωντανή πολιτιστικά Λακωνία και ευημερούσα κοινωνία με όσο το δυνατόν λιγότερο ανθρώπινο πόνο πρέπει να παραμείνει ζωντανό, με τη συνεχή λειτουργία του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος και αυτό θα είναι η καλύτερη απόδοση Τιμής στη Μνήμη του αείμνηστου ζεύγους των ευεργετών της Σπάρτης και της Λακωνίας, Γεωργίου και Χρυσαυγής Σαϊνοπούλου.

Τέλος, εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας, προς την οικογένεια, τους οικείους και τους αναρίθμητους φίλους της.Ο ΠρόεδροςΝικόλαος Ι. ΚουφόςΣχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ...Πάγωσαν οι Μολάοι

Γιατί "αγκυροβόλησαν" οι Τούρκοι στην Ελαφόνησο;

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ