ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ: Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε η δράση «Χέρια Καθαρά»ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε η δράση του Κέντρου Κοινότητας του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης, στα Νηπιαγωγεία του Δήμου μας με θέμα: «Χέρια Καθαρά», με τη συμμετοχή μίας Κοινωνικής Λειτουργού και μίας Νοσηλεύτριας.

Η ενημερωτική δράση ξεκίνησε από το 1ο Νηπιαγωγείο στις 13/04/2022, όπου το προσωπικό του Δήμου μέσα από παιχνίδι και άλλες ευχάριστες δραστηριότητες, έμαθαν στους μαθητές την ανάγκη τα χεράκια να είναι καθαρά και φροντισμένα καθώς επίσης ότι το πλύσιμο των χεριών είναι ένα από τα σημαντικότερα μέτρα προστασίας από τις ιώσεις.

Θέλοντας να τονίσει την έννοια της δράσης Χέρια Καθαρά, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας, παρείχε στους μαθητές ατομικά πακέτα με αντισηπτικά μαντηλάκια, ενημερωτικά φυλλάδια καθώς και ένα παραμύθι με θέμα τα καθαρά χεράκια. Επίσης δόθηκαν χυμοί σε ατομική συσκευασία σε όλα τα παιδάκια.


«Η εξάπλωση της πανδημίας επιβάλλει περισσότερο από κάθε φορά, τη σωστή ενημέρωση από ειδικούς επιστήμονες για την πρόληψη αλλά και αντιμετώπιση του ιού. Ευχαριστούμε τη διευθύντρια αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό του 1ου Νηπιαγωγείου του Δήμου μας, για τη φιλοξενία και τη συνεργασία τους. Το επόμενο διάστημα η δράση θα υλοποιηθεί και στα υπόλοιπα νηπιαγωγεία του δήμου, καθόσον πιστεύουμε πως η πρόληψη είναι πάντα η καλύτερη αντιμετώπιση». δήλωσε η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Τουρισμού & Κοινωνικής Πολιτικής Γεωργία Ζαχαράκη –Αναστασοπούλου.

Πιστεύουμε πως η σωστή υγιεινή μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη μείωση της μετάδοσης των ασθενειών και οι μικροί μας φίλοι να μάθουν πως το “όπλο” απέναντι στην εξάπλωση της πανδημίας, βρίσκεται στα χέρια τους!


Εκ του ΔήμουΣχόλια

ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΖΑΚΑ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πήγε στη Δ.Ο.Υ ΣΠΑΡΤΗΣ και έφυγε με κάταγμα στο χέρι λόγω ράμπας

Φωτιά στη Μάνη

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ μη καταλήξουν σε καυσόξυλα

ΕΝΑΡΞΗ λειτουργίας του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος»

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ