ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ: Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε η δράση «Χέρια Καθαρά»ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε η δράση του Κέντρου Κοινότητας του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης, στα Νηπιαγωγεία του Δήμου μας με θέμα: «Χέρια Καθαρά», με τη συμμετοχή μίας Κοινωνικής Λειτουργού και μίας Νοσηλεύτριας.

Η ενημερωτική δράση ξεκίνησε από το 1ο Νηπιαγωγείο στις 13/04/2022, όπου το προσωπικό του Δήμου μέσα από παιχνίδι και άλλες ευχάριστες δραστηριότητες, έμαθαν στους μαθητές την ανάγκη τα χεράκια να είναι καθαρά και φροντισμένα καθώς επίσης ότι το πλύσιμο των χεριών είναι ένα από τα σημαντικότερα μέτρα προστασίας από τις ιώσεις.

Θέλοντας να τονίσει την έννοια της δράσης Χέρια Καθαρά, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας, παρείχε στους μαθητές ατομικά πακέτα με αντισηπτικά μαντηλάκια, ενημερωτικά φυλλάδια καθώς και ένα παραμύθι με θέμα τα καθαρά χεράκια. Επίσης δόθηκαν χυμοί σε ατομική συσκευασία σε όλα τα παιδάκια.


«Η εξάπλωση της πανδημίας επιβάλλει περισσότερο από κάθε φορά, τη σωστή ενημέρωση από ειδικούς επιστήμονες για την πρόληψη αλλά και αντιμετώπιση του ιού. Ευχαριστούμε τη διευθύντρια αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό του 1ου Νηπιαγωγείου του Δήμου μας, για τη φιλοξενία και τη συνεργασία τους. Το επόμενο διάστημα η δράση θα υλοποιηθεί και στα υπόλοιπα νηπιαγωγεία του δήμου, καθόσον πιστεύουμε πως η πρόληψη είναι πάντα η καλύτερη αντιμετώπιση». δήλωσε η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Τουρισμού & Κοινωνικής Πολιτικής Γεωργία Ζαχαράκη –Αναστασοπούλου.

Πιστεύουμε πως η σωστή υγιεινή μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη μείωση της μετάδοσης των ασθενειών και οι μικροί μας φίλοι να μάθουν πως το “όπλο” απέναντι στην εξάπλωση της πανδημίας, βρίσκεται στα χέρια τους!


Εκ του ΔήμουΣχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE