Τι τόνισε ο Νίκας για τις φωτιές στη συνεδρίαση του ΣΟΠΠ της Π.Ε. Λακωνίας



Παρέμβαση στην διάρκεια της συνεδρίασης του ΣΟΠΠ (Συντονιστικό Οργανο Πολιτικής Προστασίας) του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Λακωνίας, που συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 14 Απριλίου, έκανε δια ζώσης ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στην διάρκεια της παρουσίας του στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην Σπάρτη.

Ο περιφερειάρχης, ειδικότερα, αφού σημείωσε ότι η Λακωνία πλήττεται κάθε χρόνο από φωτιές -“ιδιαίτερα η περιοχή της Ανατολικής Μάνης έχει υποστεί σημαντικές βλάβες”, δήλωσε χαρακτηριστικά- τόνισε, μεταξύ άλλων ότι “θα πρέπει να υπάρξουν τα αναγκαία έργα πρόληψης, έλεγχος πληρότητας των υδατοδεξαμενών, συμβατότητα κρουνών με τις προδιαγραφές που έχει θέσει η Πυροσβεστική, όπως και έλεγχος στους ΧΑΔΑ”.

Καταλήγοντας ο Π. Νίκας σημείωσε ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει σε κάθε περίπτωση την Πυροσβεστική, με ό,τι αναλώσιμα απαιτηθούν για να εκπληρώσει το δύσκολο έργο της.


Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

e-info.gr

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

LAKONES.gr

RETV.gr ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

BANNER 1

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

EBLOG

GRAD GROUP

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ