ΔΕΕΠ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: Σε κλίμα συγκίνησης το μνημόσυνο της Μαριέττας Γιαννάκου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε κλίμα συγκίνησης, προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιου, τελέστηκε την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Σπάρτης, μνημόσυνο για τη συμπλήρωση σαράντα ημερών από την απώλεια της αείμνηστης Λάκαινας πολιτικού Μαριέττας Γιαννάκου.

Η επιμνημόσυνη δέηση, τελέστηκε με πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Λακωνίας και της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜΤΟ) Σπάρτης της Νέας Δημοκρατίας, και παρευρέθηκαν σε αυτή τα μέλη της οικογένειας της εκλιπούσης, οι Βουλευτές Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Αθανάσιος Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Δημήτριος Σκάλκος, ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Ιωάννης Ξιφαράς, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Εμμανουήλ Γραφάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Νίκωνας Τζινιέρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Μεταφορών κ. Θεόδωρος Βερούτης, ο τέως Νομάρχης Λακωνίας κ. Κωνσταντίνος Φούρκας, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Υπηρεσιών Δόμησης, Τουριστικής Ανάπτυξης & Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Σπάρτης κ. Γεωργία Ζαχαράκη, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεμάτων και Ανάπτυξης του Δήμου Σπάρτης κ. Γεωργία Δεδεδήμου, ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΣΔΑ) Πελοποννήσου και επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σπάρτης κ. Ιωάννης Καρμοίρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ηλίας Κοντάκος, Ιωάννης Σουμάκης και Νικόλαος Τσούκλερης, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λακωνίας κ. Βασίλειος Ορφανός, τα αιρετά μέλη της ΔΕΕΠ Λακωνίας κ.κ. Ανθή Δεμοιράκου, Αντώνιος Κοκκονός, Γεώργιος Κυριακούλιας, Αδαμαντία Κωνστιάντου, Σταθάκος Νικόλαος, Αναστάσιος Σταθόπουλος και Ζαχαρούλα Τσάχαλη, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σπάρτης κ. Ιωάννης Ρασσιάς, τα αιρετά μέλη της ΔΗΜΤΟ Σπάρτης κ.κ. Παναγιώτα Κρικέλλα, Γεώργιος Μπεκιάρης, Αναστάσιος Παπαγιαννάκος, Ευγενία Παπαστάθη και Στυλιανός Χαντζάκος, καθώς και μέλη αλλά και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Για τη λαμπρή πολιτική πορεία, το σπουδαίο έργο και τη μεγάλη προσφορά της Μαριέττας Γιαννάκου μίλησαν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος, η Υπεύθυνη Εκλογικής Ετοιμότητας της ΔΕΕΠ Λακωνίας κ. Αδαμαντία Κωνστιάντου, και ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σπάρτης κ. Γεώργιος Μπεκιάρης.



Για τη ΔΕΕΠ Λακωνίας

Αντώνιος Δ. Κοκκονός

Αντιπρόεδρος, Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας






Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ